Threading

Beauty opleiding Threading met certificaat

Let those eyebrows shine! Wil jij threading uitvoeren als een pro? Tijdens deze opleiding leer je hoe je deze epileertechniek perfect kunt uitvoeren. Threading is uitermate geschikt voor het ontharen “epileren” van ongewenste lichaamshaartjes. Met een speciale techniek wordt het touw tussen de vingers gespannen, waardoor het touw langs de huid rolt. De haren komen in het touw terecht en worden vanaf de wortel uit het haarzakje verwijderd. Dit resulteert in een gladde, haarloze zachte huid. Het effect van lichaamsontharing blijft langdurig zichtbaar en deze methode is ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Wat leer je?

It’s too much to tell, maar we proberen het toch! Je gaat alles leren over het lichaamshaar en de verschillende vier haargroeifasen (anagene, catagene, telogene en exogene). Het reinigen, de huidverzorging en welke producten aan de pas komen leer je allemaal tijdens deze opleiding. And that’s not everything! Jij leert hoe je het threadingdraad moet spannen voor het gewenste resultaat en om huidschade te voor komen. Jij gaat aan de slag met het ontharen van de armen en de benen. Donsharen in het gezicht, de bovenlip en de snor komen ook aan bod. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Direct aan de slag

Bij Jolange Opleidingen denken we met je mee. We zorgen dat jij zo snel mogelijk én zoveel mogelijk leert. Onze klassen zijn klein, waardoor er volop tijd en aandacht is voor extra oefening en het stellen van vragen. Voorafgaand aan de opleiding kun jij jouw digitaal lesboek al downloaden, zodat je de theorie thuis kunt voorbereiden. Zo kunnen we in de lessen direct praktijkgericht aan de slag met maar liefst 95% praktijkuren. Dat is veel beter dan saaie lessen over de theorie! Bij deze opleiding oefen je namelijk niet op elkaar, maar op modellen. Zo heb je veel meer praktijkgerichte lesuren en haal je het maximale uit deze leuke opleiding.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €5,99
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren! 2 modellen
Eerlijke recensies via Feedback Company
Erkend leerbedrijf, CRKBO gecertificeerd en btw-vrij
Gediplomeerde docenten

Niet geslaagd? Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Geen digitaal lesboek
❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren. Maar 1 model
❌ Recensies in eigen beheer
❌ Geen erkend leerbedrijf. Niet btw-vrij
❌ Geen gediplomeerde docenten

❌ Niet geslaagd? Geen certificaat