PMU Lip Artist

Opleiding PMU Lip Artist | Certificaat

Life is better in lipstick! Geef de lippen van jouw klanten een boost met een prachtige kleur die 2 tot 3 jaar blijft zitten. Het plaatsen van hoogwaardige lippigmentatie is onmisbaar in jouw PMU-salon. Net als PMU-wenkbrauwen, zijn de PMU lippen ongekend populair. De resultaten zijn verbluffend. Lipcontouren hebben vaak weinig kleur. Door deze meer pigment te geven, worden de lippen direct voller en mooier van vorm. Naast het accenturen van contouren, kun je door het plaatsen van schaduw en de juiste lipcontour, ook de lipvorm voller laten lijken. Smalle, ongelijke, scheve of onduidelijke liplijnen kun jij aan het eind van deze opleiding prachtig corrigeren. Heb jij nog helemaal geen ervaring met PMU? Kijk dan even bij het kopje “Informatie” over gestelde vooropleiding en weet welke weg jij moet bewandelen. Be prepared and be Amazed! 

Wat leer je?

Tijdens deze PMU Lip Artist opleiding leren wij jou alle denkbare lipliner-technieken, inclusief full-lips, aquarel-lips en diverse shading-technieken. Jouw mogelijkheden zijn straks eindeloos! Een ergonomische werkhouding en de juiste hygiëne-maatregelen komen van het eerste moment aan bod. Aan het eind van deze 2-daagse opleiding kun jij perfecte PMU pigment kleurkeuzes maken. Jij kunt een hele dunne en superstrakke lipliner maken zodat de mond direct een verjongend effect heeft en de lippen optisch vergroot kunnen worden. Let’s create some amazing lips! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

We go next level

Wat zijn Fordyce Spots? Waarom pigmenteren wij met een speciaal gaasje in de mond? Waarom mogen bepaalde kleuren niet gebruikt worden op sommige lippen? Waar andere opleiders stoppen gaan wij verder! Wij geven antwoord op alle mogelijke problemen die kunnen ontstaan en zorgen ervoor dat jij 100% goede keuzes kunt maken voor jouw klanten. Valse constateringen zoals dat PMU Lips de vervanging zou zijn voor fillers doen wij niet! Wel zorgen we ervoor dat jij donkere lippen kan oplichten door middel van Lip Enlightment en geïntroduceerd wordt met de techniek Lipblushing. Momenteel de nr. 1 techniek binnen de PMU Lips. 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Je gaat met 100% zekerheid de deur uit
Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €23,95

Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Certificaat, mogelijkheid omzetten naar vakdiploma
Diverse technieken in één opleiding!
Geen inschrijfkosten!

Dit wil je niet…

❌ Je bent niet 100% voorbereid op de praktijk
❌ Geen lesboeken

❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Geen professionele opleider, certificaat heeft geen waarde
❌ Je leert maar 1 techniek, achterhaalde werkwijze!
❌ Hoge administratiekosten