Curls & Waves

Kappersopleiding Curls & Waves | Met certificaat

Bye Bye Curling Irons! Hello Water Waves! De vraag naar een goede opleiding Curls & Waves is bij Jolange Opleidingen groot. De Blow Dry Bars schieten als paddenstoelen uit de grond! Watergolven is veel steviger dan alleen föhnen. Krultangen en stijltangen zijn schadelijker voor het haar en daarnaast blijft de krul vaak niet lang zitten. Het watergolf-concept is simpel; een heerlijke hoofdhuidmassage, daarna de krulspelden erin en tot slot lekker een drankje onder de droogkap. Nog een finishing touch met jouw favoriete styling producten en voila! Weer een tevreden klant die wekelijks terugkomt in jouw salon.

Wat leer je?

Zeker geen truttige kapsels! Jij leert de allernieuwste technieken en methodes om de watergolf rollers perfect in het haar te draaien en zo de mooiste coupes te creëren zoals: Glamour waves, Beach waves, Mermaid waves en diverse andere soorten watergolf-technieken. Jij zorgt voor eindeloos volume en een all-day-bestendige krullenbos. Als kers op de taart leer jij verschillende moderne en klassieke opkam-technieken om het haar prachtig op te steken. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Hoe snel is snel

De 3-daagse opleiding Curls & Waves, ook wel “tijdelijk omvormen’’ van haar genoemd, is zeer praktijkgericht. Hierdoor leer jij in korte tijd het haar om te vormen tot volmaakte watergolven en leer je de mooiste kapsels te creëren. Hoe wij dat doen? That’s very easy; het theoriegedeelte doe jij zoveel mogelijk thuis. Jolange Opleidingen houdt de klassen klein. Hierdoor heb jij meer persoonlijke aandacht en zo meer lesuren. Want let wel; een goede opleiding Curls & Waves leer je niet in 1 dag. 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Incl. trainingsfilms & Online Support
Eerlijke recensies bij onafhankelijk bureau
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Vakkundig leerbedrijf
Samenwerking met groothandel Derma Codes
Je krijgt van ons… digitaal lesboek t.w.v. €48,05
 

Dit wil je niet…

❌ Excl. Online Support
❌ Recensies in eigen beheer
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Geen professioneel leerbedrijf
❌ Geen samenwerking met groothandel
❌ Geen gratis lesboek