Erkenningen & aansluitingsmogelijkheden

Jolange Opleidingen biedt kwaliteit middels erkende opleidingen.

CRKBO

Wij zijn geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

 

LCHV en GGD

Jolange Opleidingen is o.a. LCHV en GGD gecertificeerd. Deze certificeringen zijn onafhankelijke kwaliteitslabels welke na keuring aan ons opleidingsinstituut zijn toegekend. Alle procedures met betrekking tot het lesmateriaal, de leslokalen, de docenten en de werkwijzen zijn gecertificeerd. Hier worden regelmatig controles op uitgevoerd, zodat de kwaliteit gegarandeerd blijft en je zeker bent van een degelijke en professionele opleiding in de hair, beauty of wellness branche.


Al onze certificeringen/erkenningen zie je hieronder:

erkenningen Jolange Opleidingen

 

Aansluitingsmogelijkheden na het behalen van een diploma

Na het behalen van een diploma, en soms zelfs na het behalen van een certificaat, bestaat de mogelijkheid om jezelf aan te sluiten bij verschillende instanties. Jolange Opleidingen is een schoollid van Anbos, de brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging, waarbij schoonheidssalons/-specialisten zich kunnen aansluiten. Kappers kunnen zich aansluiten bij Anko. Pedicures hebben de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij de brancheorganisatie ProVoet. Belgische geslaagden met betrekking tot alle beauty opleidingen, kunnen zich aansluiten bij de Belgische Beauty Federatie. En tot slot kunnen alle geslaagde nagelstylisten zich aansluiten bij het Nagelgilde.

 

 
Voor onze Belgische cursisten: tot 40% korting op jouw opleiding!

Jolange Opleidingen is KMO gecertificeerd, dit houdt in dat je als Belgische ondernemer subsidie ontvangt als je bij ons een opleiding volgt. Voor meer informatie hierover kun je terecht op de website van VLAIO.

 KMO-portefeuille logo

 
UWV goedgekeurde opleider!

Jolange Opleidingen is een door het UWV goedgekeurde opleider. Het UWV heeft enkel opleidingsinstituten vermeld staan in hun database, die door hen als UWV Scholingsaanbieder erkend worden. Deze opleidingsinstituten zijn gecontroleerd op kwaliteit en of het werkelijk beroepsopleidingen betreft met de juiste inhoud, diploma’s en natuurlijk de aansluiting op het werkveld en kans op een baan. Heb jij recht op subsidie? Deze kun je zelf aanvragen bij het UWV.

UWV logo

 
SBB Leerbedrijf

Jolange Opleidingen is door SBB erkend als leerbedrijf voor stagiairs binnen het mbo en voldoet hiermee aan de door de SBB gestelde eisen. Deze stageperiode wordt de beroepspraktijkvorming (bpv) genoemd. Zo moet Jolange Opleidingen de stagiairs een goede en veilige werkplek aanbieden, die aansluit bij zijn of haar opleiding. Tijdens deze periode oefent de stagiair het beroep uit waarvoor ze in opleiding zijn, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.