Micro Dermal Anchor

Piercing opleiding Micro Dermal Anchor | Certificaat

Let down your Anchor and jump on board. Deze unieke Piercing opleiding Micro Dermal Anchor is het paradepaardjes van onze fantastisch piercing opleidingen. Een Dermal Anchor bestaat uit een titanium voetje van 2mm met een opstaand staafje. Hier kun je diverse steentjes, kegeltjes of juweeltjes op schroeven. Net even anders en dat is precies waar wij voor staan. Deze techniek is een mooie aanvulling op jouw vaardigheden en een aanwinst voor jouw piercingstudio!

Wat leer je?

Een Dermal Anchor, ook wel Microdermal genoemd, is in feite een mini implantaatje wat onder de huid wordt ingebracht met een biopsie-punch. Deze geweldige vorm van lichaamsversiering is echt next level piercen. Wij leren jou deze veilig te plaatsen met het minste risico tot het uitgroeien van de piercing. We gaan tijdens deze opleiding aan de slag met 8 modellen, zodat jij er zeker van kan zijn dat je deze piercings met hoge professionaliteit kan plaatsen. Create beautiful things! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Be a true Artist

Beheers jij de techniek voor het plaatsen van Dermal Anchors dan mag jij jezelf echt een allround Piercing Artiest noemen. Er is enorm veel vraag naar en maar weinig shops die het volledig veilig kunnen plaatsen. Er kan namelijk veel schade aan de huid ontstaan wanneer deze piercing niet goed wordt gezet! Denk bijvoorbeeld aan bindweefsellittekens of schade door ontstekingen. We don’t work that way! 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Waardevol Certificaat
Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €24,10

GGD goedgekeurde leslokalen en werkwijze
Persoonlijke begeleiding, veel 1-op-1 momenten
Niet geslaagd? Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Je krijgt meestal geen certificaat
❌ Geen digitaal lesboek

❌ Onprofessionele werkwijze, les vanuit een shop
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat