Opsteekkapsels – Up do’s Basis

Opsteekkapsels – Up do’s Basis | Certificaat

Heb jij een passie voor mooie opgestoken kapsels? En ben jij altijd al benieuwd geweest hoe deze mooie haarkunstwerken in elkaar steken? Dan is dit de basisopleiding Opsteekkapsels voor jou! Wij gaan je alle geheimen verklappen van de perfecte up-do. Bij Jolange Opleidingen gaan we je alle technieken leren, zodat jij diverse feest-en opsteekkapsels kan maken. We leren je nieuwe vaardigheden maar ook het inzicht om stap voor stap heel uiteenlopende stijlen te creëren: nonchalant, romantisch, stijlvol elegant tot boho chic.

Wat leer je

Tijdens deze opleiding opsteekkapsels gaan we aan de slag met niet 2 of 3, maar met maar liefst 6 verschillende opsteekkapsels. Je krijgt bij Jolange Opleidingen altijd de nieuwste opsteektrends aangeleerd. Van klassiek tot modern en van knotten en strikken tot de altijd populaire Grace Kelly Rol. You will learn it all!

A hair updo training for everyone

Het leren van de nieuwste opsteektechnieken is niet alleen heel handig maar ook winstgevend. Vaak willen klanten voor een speciale gelegenheid of fotoshoot een prachtig kapsel en dan zijn ze bij jou aan het juiste adres. Deze opleiding is niet alleen geschikt professionals, maar ook voor iedereen die thuis een fantastische up-do wil maken bij de kids, familie, vrienden of bij jezelf.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

GRATIS readers t.w.v. €24,-
Leer de meeste opsteekkapsels
Professionele opleidingsinstituut (BTW-vrij)
Kleine klassen en meer praktijkuren
Persoonlijke begeleiding middels Online Support
Niet geslaagd? Gratis herexamen

Andere opleiders:

❌ Geen gratis readers
❌ Standaard opsteekkapsels
❌ Geen professioneel opleidingsinstituut (niet BTW-vrij)
❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat