Opsteekkapsels – Up do’s Basis

Opsteekkapsels – Up do’s Basis | Certificaat

Heb jij een passie voor mooie opgestoken kapsels? En ben jij altijd al benieuwd geweest hoe deze mooie haarkunstwerken in elkaar steken? Dan is dit de basisopleiding Opsteekkapsels voor jou! Wij gaan je alle geheimen verklappen van de perfecte up-do. Bij Jolange Opleidingen gaan we je alle technieken leren, zodat jij diverse feest-en opsteekkapsels kan maken. We leren je nieuwe vaardigheden maar ook het inzicht om stap voor stap heel uiteenlopende stijlen te creëren: nonchalant, romantisch, stijlvol elegant tot boho chic. Het leren van de nieuwste opsteektechnieken is niet alleen heel handig maar ook winstgevend. Vaak willen klanten voor een speciale gelegenheid of fotoshoot een prachtig kapsel en dan zijn ze bij jou aan het juiste adres. Deze opleiding is niet alleen geschikt professionals, maar ook voor iedereen die thuis een fantastische up-do wil maken bij de kids, familie, vrienden of bij jezelf.

Wat leer je

Tijdens deze opleiding laten wij jouw kennis maken met het haar en hoe je snelle trendy opsteektechnieken kunt gebruiken om de mooiste opsteekkapsels te maken. Dit is een opleiding waarbij je handvatten krijgt om de juiste fundering te leggen om de beste opsteekkapsels op te bouwen. Je leert te kiezen voor het perfecte patroon, zodat jij jouw klanten met het mooiste haar naar gekke feestjes, evenementen of andere bijzondere gelegenheden kunt sturen. Tijdens deze opleiding opsteekkapsels gaan we aan de slag met niet 2 of 3, maar met maar liefst 6 verschillende opsteekkapsels. Je krijgt bij Jolange Opleidingen altijd de nieuwste opsteektrends aangeleerd. Van klassiek tot modern en van knotten en strikken tot de altijd populaire Grace Kelly Rol. You will learn it all! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Doorpakken!

Jolange is er voor jou! Deze opleiding “opsteken van het haar” doorloop je in 1 dag. How is that even possible? Wij weten: meer dagen kosten jou alleen maar meer tijd en geld. Wij geven daarom onze opleiding in kleine klassen, met meer aandacht en meer lesuren. Dat is nog eens efficiënt! Ook hoef je bij ons geen model te regelen, want je oefent op een oefenhoofd. Gelukkig maar, want na een paar uur trekken aan het haar en steeds dezelfde handelingen, zou jouw model er wel klaar mee zijn. En dat moeten we niet hebben, no drama please! We pakken door en gaan voor het beste resultaat! Kom maar op met dat certificaat. 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Leer de meeste opsteekkapsels
Professionele opleidingsinstituut (BTW-vrij)
Kleine klassen en meer praktijkuren
Persoonlijke begeleiding middels Online Support
Niet geslaagd? Praktijk herexamen inbegrepen

Dit wil je niet…

❌ Standaard opsteekkapsels
❌ Geen professioneel opleidingsinstituut (niet BTW-vrij)
❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat