Visagie & Hairstyling Artist

Opleiding Visagie & Hairstyling Artist Met vakdiploma

Yes! This is what you are looking for. Deze opleiding Visagie & Hairstyling Artist met vakdiploma is nergens zo uitgebreid en betaalbaar als bij onze visagie- en kappersschool. Jolange Opleidingen weet jou in no-time alles over de nieuwste haartrends en make-up technieken. Begeef je in de wereld van de mooiste opsteekkapsels, bruidskapsels en vlechttechnieken. Wij zorgen voor ervoor dat jij unieke skills ontwikkelt als het gaat om de Natural Look, Bridal Looks, Up Do’s en special effecten in de make-up. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste beauty trends, make-up trends en bridal hairstyling. Daar kan jij van profiteren! Na deze opleiding is het niet nodig om nog een vervolg-opleiding te volgen om jouw technieken verder te ontwikkelen, want you will learn it all!

Wat leer je

It’s too much to tell, maar we proberen het toch! Je gaat alles leren over de huid, want niet elke huid is hetzelfde. Om bij de basis te kunnen beginnen moet je weten of jouw klant een vette of droge huid heeft. Het reinigen, peelen en de juiste verzorging is waar jij mee gaat starten. Op deze manier blijft de make-up het mooiste en beste zitten. Van natural make-up tot de mooiste bruidsmake-up en van oosterse make-up tot de festival look. Jij kunt na deze opleiding iedere make-up creëren. And that’s not everything! Bij elke make-up thema moet natuurlijk een bijpassend haarkapsel. Je gaat aan de slag met oneindig prachtige haarvlechten, haarstukken, up do’s, extensions, versieringen en bruidssluiers. Wij gaan over the top! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Only the best for you

Ja! Jij vliegt door deze opleiding, want bij Jolange opleidingen oefen je niet op elkaar. Dit scheelt jou aanzienlijk veel tijd en geld. Ook houden wij de groepen klein, zo heb jij veel meer aandacht, en dat verdien jij! De opleiding volg je 1x per week, 21 weken lang en 6 uren per les. Dat is in totaal maar liefst 126 uur! Jij begrijp natuurlijk ook dat drie uurtjes per les of achter elkaar les krijgen zonder tijd om te oefenen not done Is. Jij hebt meer tijd nodig op een dag of avond om de geleerde stof te begrijpen en om te kunnen oefen voor jouw volgende les. Too much to handle! Zou je denken? Jolange Opleidingen belooft wat zij aanbiedt en door meer dan 20 jaar ervaring durven wij hier ook vooruit te komen. En onze recensies liegen hier niet om.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Gratis werkmap & digitale lesboeken t.w.v. €229,50
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
Kleine klassen en meer praktijkuren
Persoonlijke begeleiding middels Online Support
Niet geslaagd? Gratis herexamen

Dit wil je niet…

❌ Geen gratis lesmaterialen
❌ Geen lespakket, extra kosten en niet kunnen oefenen
❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren
❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen vakdiploma