MPM Microblading Artist

MPM Microblading Artist | Certificaat

Sharpen your blades… Kom maar op met die perfecte PMU brows! Wat het verschil is tussen hairstrokes en microblading? Met de hairstroke-techniek maak je gebruik van een PMU-machine, waarmee je zorgvuldig hairstrokes (streepjes/krasjes) maakt die op echte wenkbrauwharen lijken. De microblading-techniek is handmatig. Met een speciaal PMU-mesje snij je het pigment in de huid. Dit wordt ook wel Manual Permanent make-up genoemd (MPM). Deze unieke skills kun je bijna nergens anders op de juiste wijze leren dan bij Jolange Opleidingen. Wij kijken nu al uit naar al jouw prachtige resultaten!

Wat leer je?

Strokes, strokes strokes! Waar plaats jij precies de haartjes? Welke kant groeit het eigen haar op en hoe kun je hier op inspelen? Tijdens de praktijkmomenten weet jij precies wat je doet. Jouw werkwijze is uiterst professioneel en hygiënisch. Advies over de vorm en de kleur heb jij immers tijdens de eerste lessen al geleerd van ons. Maar daar stopt het niet! Wist je dat jij met microblading-mesjes ook een shading-techniek kunt toepassen en de mooiste schaduw kunt maken tussen de wenkbrauwstrokes? Dit wordt ook wel Mircoshading genoemd. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.  

Stretch, place and stroke

Een goede Microblading-techniek zonder de huid te beschadigen is moeilijker dan je denkt. De juiste spanning van de huid in combinatie met het plaatsen van het mesje en de juiste beweging is cruciaal. Verkleuringen en uitgelopen strokes (migratie) is momenteel helaas een veel voorkomend principe. Hoe kun je dit voorkomen? Door een perfecte werkwijze aangeleerd te krijgen waarbij jij op simpele wijze uitgelegd krijgt hoe je deze vorm van pigmenteren op de juiste manier uitvoert. Let’s go! Wil jij meer details zien over deze opleiding kijk dan snel bij ons lesprogramma.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Voor de start al toegang tot alle theorie
Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €23,95

Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Certificaat, goede aansluiting op vervolgopleidingen
Microblading & Microshading in één opleiding!
Geen inschrijfkosten!

Dit wil je niet…

❌ Hoge kosten aan theorieboeken zonder online inzage
❌ Lesboek niet inbegrepen

❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Geen professionele opleider, certificaat heeft geen waarde
❌ Je leert maar 1 techniek, achterhaalde werkwijze!
❌ Hoge administratiekosten