MPM Microblading Artist

MPM Microblading Artist | Erkend certificaat

Sharpen your blades… Kom maar op met die perfecte brows! Wat het verschil is tussen hairstrokes en microblading? Met de hairstroke-techniek maak je gebruik van een PMU-machine, waarmee je zorgvuldig hairstrokes (streepjes/krasjes) maakt die op echte wenkbrauwharen lijken.

De microblading-techniek is handmatig. Met een speciaal PMU-mesje snij je het pigment in de huid. Het mesje bestaat uit een rij fijne naalden die in één keer door de huid heengaan. Dit gebeurt heel gericht en oppervlakkig, zodat het geen trauma aan de huid veroorzaakt. De ‘haartjes’ die jij leert zetten zijn zo minuscuul en haarscherp, dat ze niet te onderscheiden zijn van de echte wenkbrauwhaartjes! Maar daar stopt het niet! Wist je dat met microbladling-mesjes ook een shading-techniek kunt toepassen en de mooiste schaduw kunt maken tussen de wenkbrauwstrokes? Dit wordt ook wel mircoshading genoemd. Deze unieke skills kun je bijna nergens anders leren dan bij Jolange Opleidingen. Wij kijken nu al uit naar al jouw prachtige resultaten!

Wat leer je?

Kleurenleer, pigmentkeuze, verschillende huidtypes, intake, GGD hygiënerichtlijnen, wenkbrauwen stylen en shapen, uitmeten van de wenkbrauwen, welke mesje gebruik je voor welke techniek, behandelen zonder trauma aan de huid, Hairstrokes (3D), Microblading, Microshading, pixel-techniek, nazorg.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Inclusief werkmap & reader
✔ Online support

✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren. 95% praktijkuren.
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Erkend opleider CRKBO geregistreerd
✔ Aansprakelijkheidsverzekering mogelijk