Allround Wenkbrauwstyling

Opleiding Allround Wenkbrauwstyling | Vakdiploma

It’s your lucky day! Deze populaire opleiding wenkbrauw styling is zo samengesteld dat jij straks alle wenkbrauwen kan verven, epileren en in de mooiste vormen kan shapen. Let op! Wenkbrauwen shapen, verven en epileren leer jij niet in een paar lesjes met weinig lesuren. Jij hebt volledige lesdagen en meerdere praktijkmomenten nodig om een ware Pro te worden! Je krijg bij Jolange Opleidingen minimaal 5 lessen van ten minste 6 uur per dag! Wij maken geen beloftes die wij niet waar kunnen maken en stomen onze cursisten echt klaar voor een carrière binnen de beautybranche. Onze Brow-docenten zijn op het hoogste niveau getraind en gecertificeerd om les te geven. En No Worries, bij Jolange Opleidingen beland je niet midden in een salon, maar in professionele leslokalen die van alle gemakken zijn voorzien. Kies voor persoonlijke aandacht, gegarandeerde kwaliteit en een serieuze carrière als succesvolle wenkbrauwstylist. Jolange Opleidingen is een vakkundig leerbedrijf en CKBRO-geregistreerd. You deserve it! En belangrijker nog: jouw toekomstige klanten verdienen het ook!

Wat leer je?

Jij gaat aan de slag met vormenleer op het gebied van wenkbrauwen. Welke gezichtsvormen zijn er en hoe zorg je ervoor dat jij the most amazing Brows bij jouw klanten kunt creëren. Het verven en/of bleken van de wimpers & wenkbrauwen met wenkbrauw verf komt aan bod, maar ook een behandeling met henna verf. En dan zijn wij er nog niet! Epileren – Threading met draad en een pincet leer jij tot in de puntjes. Harsen en waxen? Geen probleem! Shapen van de strakke wenkbrauwen en ook Brow Lifting Lamination wordt jou tijdens deze opleiding geleerd. Easy right? Think again! Om de perfecte wenkbrauwvorm te creëren moet je een ware kunstenaar zijn en dat is wat wij jou gaan leren! Binnen mum van tijd start jij na deze allround wenkbrauw training een eigen Brow Bar.

Hoe snel is snel

Deze opleiding is speciaal samengesteld voor beginnende wenkbrauwspecialisten die meer willen leren dan alleen de basistechnieken. Voorafgaand aan de opleiding kun jij jouw digitale lesboeken al downloaden, zodat je de theorie thuis kunt voorbereiden. Zo kunnen we in de lessen direct aan de slag met de praktijk. Bij Jolange garanderen wij 95% praktijkuren, voldoende aandacht en geen saaie en langdradige theorielessen. Ook oefen je bij deze opleiding niet op elkaar, maar op echte modellen. Let’s not make things complicated! Bij Jolange leer jij veel meer dan bij andere wimper/wenkbrauw-opleidingen. Wij bieden jou de allerbeste kwaliteit en dat is ook terug te zien aan onze positieve recensies. We know you wanna join us! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Inclusief digitale lesboeken t.w.v. €47,90
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
Niet geslaagd? Gratis herexamen
Kleine groepen met top docenten
Vakdiploma, Jolange is CKRBO geregistreerd
Meer dan 10 technieken binnen 1 opleiding

Dit wil je niet…

❌ Exclusief studieboeken
❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren
❌ Niet geslaagd? Geen diploma
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Diploma of certificaat zonder waarde
❌ Weinig technieken, achterhaalde werkwijze!