Het STAP-Budget bij Jolange Opleidingen

Gebruikmaken van het STAP-budget is helaas niet meer mogelijk. Op 3 juli 2023 was het laatste moment waarop je STAP-subsidie voor een Opleiding bij Jolange kon aanvragen. De Minister van Sociale zaken en de Minister van Onderwijs hebben op vrijdag 7 juli 2023 besloten om de aanvraagtijdvlakken van september en november 2023 voor het merendeel van opleiders in Nederland stop te zetten. Enkel MBO & HBO opleidingen komen nog in aanmerking voor het STAP-budget. Wij betreuren dit enorm maar gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat wij betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig onderwijs kunnen blijven aanbieden. De volgende situaties kunnen voor jou van toepassing zijn:

 

1. Je hebt op 3 juli 2023 STAP-budget toegewezen gekregen.

Heb jij afgelopen tijdvlak op 3 juli j.l. het STAP-budget toegewezen gekregen? Dan gaat dit gewoon door! Je krijgt van ons binnen 2 weken een bevestigingsmail met de definitieve startdatum.

 

2. Je hebt op of na 3 juli 2023 nog een aanmeldbewijs aangevraagd voor het STAP-budget en deze via de mail ontvangen.

Heb jij op of na 3 juli 2023 nog een aanmeldbewijs aangevraagd bij Jolange Opleidingen? Dan heb je het aanmeldbewijs ook toegestuurd gekregen via de mail, deze worden namelijk automatisch aangemaakt. Het aanmeldbewijs is alleen helaas niet meer geldig en je kunt hiermee geen STAP-budget meer aanvragen voor de tijdvlakken van september en november 2023. Je krijgt van ons zo snel mogelijk een e-mail met daarin uitleg en verdere instructies hoe jij alsnog jouw gekozen opleiding kunt volgen.

 

3. Je hebt nog geen aanmeldbewijs aangevraagd maar was nog wel van plan om later dit jaar STAP-budget aan te vragen.

STAP-budget aanvragen om een opleiding te volgen bij Jolange Opleidingen is dus niet meer mogelijk. De mogelijkheid om een aanmeldbewijs aan te vragen via onze website is dan ook stopgezet.

 

Jolange Opleidingen blijft hetzelfde!

Alle opleiding die wij aanbieden blijven bestaan en jij kunt je via de reguliere weg op onze website gewoon inschrijven. Wil je advies over welke opleiding voor jou geschikt is? Neem gerust contact met ons op via ons contact-formulier!