Specialistische Technieken

Pedicure opleiding | Specialistische Technieken | Deelcertificaat

Wil jij klanten met voet- en nagelklachten nóg beter van dienst zijn en zoek jij meer uitdaging en verdieping in het mooie pedicure vak? Wij zeggen: op naar een professioneel Medisch Pedicure diploma! Of misschien wil je KRP-punten behalen en ben je je daarom aan het oriënteren op deze specialisatie.

Wat leer je?

Tijdens de opleiding Specialistische Technieken leer je om de voet drukvrij te leggen en te werken met antidruktechnieken. Daarnaast leren we jou hoe je ortheses (corrigerende hulpstukjes) maakt. Je gaat aan de slag met nagelbeugels van verschillende materialen, nagelprothesen en nagelreparaties. In feite leer je alle technieken die je nodig hebt als Medisch Pedicure. Om het branchediploma Medische Pedicure te halen, dien je ook de modules Risicovoet en Ondernemersvaardigheden Niveau 4 binnen drie jaar af te ronden. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Modules

Tijdens de opleiding Specialistische Technieken behandelen we één verplichte module voor het branchediploma Medisch Pedicure Niveau 4. Je kunt er ook voor kiezen om de onderdelen apart te volgen.

De drie deelcertificaten nader toegelicht:

• Risicovoet: onderverdeeld in Diabetische Voet, Reumatische Voet en Overige Risicovoet
• Specialistische Technieken: onderverdeeld in Nagelbeugeltechnieken, Nagelreparatie, Antidruktechnieken en Orthesiologie
• Ondernemersvaardigheden Niveau 4

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ KRP-punten in aanvraag domein voetzorg
✔ Niet geslaagd? Gratis herkansing
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren. 95% praktijkuren!
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Erkend deelcertificaat (erkend door ProVoet)
✔ Aansluiten bij ProVoet
✔ Online support
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Erkend opleider CRKBO en ProCert geregistreerd