Wimpers & Wenkbrauwen verven, epileren en harsen

Opleiding Wimpers & Wenkbrauwen verven, epileren en harsen met certificaat

It’s a transformation! Word een pro in het verven, epileren en harsen van de wimpers & wenkbrauwen en geef jouw klant een compleet andere uitstraling. Deze opleiding wimpers en wenkbrauwen verven, epileren en harsen is niet zo gemakkelijk als het lijkt. You go out of the box! Jij leert niet op een truttige manier de natuurlijke wenkbrauwvorm bij te werken en verven, zoals een schoonheidsspecialiste doet. Nee, jij leert om totaal nieuwe wenkbrauwen te creëren. Be prepared!

Tijdens deze ééndaagse dag- of avondopleiding leer je de expressie en het volume van de wenkbrauwen aan te passen aan de gezichtsvorm van jouw klant. Daarnaast leer je de juiste verfkleur te gebruiken, die tot wel drie weken goed blijft zitten. Zo word jij dé beauty specialist waar je naartoe moet voor wimper- en wenkbrauwbehandelingen!

Wat leer je?

Happy You! Want Jolange Opleidingen gaat verder waar andere opleidingen stoppen. Je gaat direct aan de slag met het epileren, harsen en verven van de wenkbrauwen van een écht model! Zo leer je pas echt de gezichtsvorm van de klant te bestuderen en op basis daarvan de expressie, het volume en de kleur te bepalen.

Onze opleiding is uniek, omdat wij jou leren de wenkbrauwverf op de huid te kleuren. Op die manier accentueer je de ogen en wenkbrauwen voor meer uitdrukking in het gezicht. Je geeft je klant een echte facelift zónder chirurgie, want ook laaghangende of scheefstaande wenkbrauwen weet jij straks te transformeren! Zo leer je binnen no time prachtige wenkbrauwen en volle wimpers te creëren voor jouw klanten. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

You only need one day!

Creëer perfecte wimpers & wenkbrauwen en dat in maar één dag! Online filmpjes en oefenen op medestudenten? Daar doen we niet aan bij Jolange! Veel andere beautyscholen bieden deze opleiding online aan of spreiden de opleiding uit over meerdere lesdagen. Zo oefen je niet of nauwelijks en word je bedolven onder saaie theorie. Bovendien zit je de helft van de tijd model voor je medestudenten, waar je helemaal niks van leert. Zonde van jouw tijd en geld!

Wij hebben deze opleiding tot in de puntjes uitgewerkt, zodat jij binnen één dag een pro wordt in het verven, epileren en harsen van wimpers en wenkbrauwen. Vóór de lesdag download je de digitaal lesboek en lees je de theorie door, zodat we daar op de dag zelf niet in hoeven te duiken. We gaan meteen aan de slag!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €11,99
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren! (2 modellen)
Eerlijke recensies Feedback Company
Incl. certificaat. Jolange is CRKBO geregistreerd
Kleine groepen met vakbekwame docenten
Niet geslaagd? Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Geen digitaal lesboek
❌ Op elkaar oefenen of maar 1 model
❌ Recensies in eigen beheer
❌ Geen professionele opleider
❌ Grote klassen, geen gediplomeerde docenten
❌ Niet geslaagd, geen certificaat