Wimperextensions One by One

Opleiding Wimperextensions One by One met certificaat

Are you the one for One by One? You sure are! Met deze unieke techniek voor wimperextensions creëer je mooie, volle en langere wimpers. Er is tegenwoordig veel vraag naar wimperverlenging en vooral naar de One by One. Het is de ideale oplossing voor vrouwen die een sprekende blik willen, zonder zich elke dag op te hoeven maken. Gelijk maar even een waarschuwing: om je hierin te specialiseren moet je echt naar een professionele opleider gaan, zoals Jolange. Wij bieden de kwaliteit en knowhow die jij nodig hebt. Online tutorials en instructiefilmpjes via YouTube of TikTok zijn een no go. Vreselijke fouten liggen op de loer, waardoor klanten nooit meer bij je terugkomen. Na deze opleiding kun je direct zelfverzekerd en verantwoord aan de slag met de one by one techniek, met tevreden klanten als resultaat.

Wat leer je?

Bij Jolange Opleidingen leren we jou hoe je individuele wimperhaartjes één voor één op de natuurlijke wimpers plaatst. Dit luistert nauw, dus we leren je alle facetten en handigheidjes van deze techniek. In salons leskrijgen lijkt leuk, maar dan mis je de aandacht, het oog voor detail en de rust om écht te leren en oefenen. Kies dus voor kwaliteit en een waardevol certificaat! Jouw groei als wimperstylist en de extensions die je zet zullen verbluffend zijn. Hoe groter jouw behandelaanbod, hoe groter jouw klantenkring. Bij de opleiding Wimperextensions One by One is het dan ook mogelijk om de Everlash-techniek als extra optie toe te voegen. Meer informatie hierover vind je bij ‘Inschrijven’. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Fasten your seatbelts

Wij denken met jou mee en houden wel van een beetje tempo. De truc is: een goede leuke opleiding, waarbij we efficiënt omgaan met jouw tijd. Dit scheelt jou in de kosten, want echt, deze opleiding kan perfect in 1 dag. Veel andere opleiders spreiden het uit over meerdere dagen en vragen dan meer geld. Zonde! Bij Jolange houden we de klassen klein, zodat we jou alle aandacht kunnen geven die jij verdient. Voorafgaand aan de opleiding kun je jouw digitale lesboeken al downloaden en je goed inlezen. Ook dit scheelt tijd, want zo hoeven we geen urenlange saaie theorielessen te geven, maar ga je gelijk aan de slag met oefenen, oefenen, oefenen. Learning by doing!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Nieuwste wimperstyling technieken
Digitale lesboeken inbegrepen t.w.v. €33,30

Niet op elkaar oefenen, meer lesuren!
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Incl. certificaat. Jolange is CRKBO geregistreerd
Kleine groepen met vakbekwame docenten
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes

Dit wil je niet…

❌ Basis wimperstyling technieken
❌ Exclusief digitale lesboeken

❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren!
❌ Niet geslaagd, geen certificaat
❌ Geen professionele opleider
❌ Grote klassen, geen gediplomeerde docenten
❌ Geen lespakket, niet thuis kunnen oefenen