Piercer

Opleiding Piercer | Certificaat

Your only limit is your mindset. Ben jij op zoek naar een opleiding piercen, waarbij je de juiste basis-skills leert om perfecte basis piercings te kunnen plaatsen? Zoek dan niet verder! Onze gecertificeerde piercing docenten zijn echte toppers in hun vak en leren jou volledig veilig en met vol vertrouwen te piercen op echte modellen! Jolange Opleidingen is opgenomen in de database Veilig Tatoeëren & Piercen van de overheid en ondergaat strenge controles van de GGD. Je werkt daarom ook met onze eigen piercingtangen. Safety First!

Wat leer je?

Tijdens deze opleiding ga je aan de slag met het plaatsen van piercings op 11 verschillende modellen verspreidt over 3 weken. Alle soorten oorpiercings komen aan bod, zoals: Helix, Forward Helix, Tragus, Lobe en Upperpiercing. Maar ook de navel, wenkbrauw, tepel, lip en mond piercings komen aan bod. Denk hierbij aan: Monroe Piercing, Labret Piercing, Angel Bite Piercing, Cyber Bite Piercing en Snake Bite Piercing. And that’s not all! Wij maken geen valse beloftes door te beweren dat je honderden piercings gaat plaatsen in een korte tijd. Dit is ook helemaal niet nodig. Met de juiste deskundige begeleiding en richtlijnen leer jij in vlot tempo alle basis-tricks van het piercen en kan jij aan de slag als professioneel piercer. Ook weten wij dat je binnen een basisopleiding Piercen niet zomaar een Dermal Anchor kunt plaatsen. Dit zien we vaak terug bij andere opleiders. Laat je hierdoor niet gek maken. Dit is namelijk onmogelijk. Wij hebben de opleidingen efficiënt opgedeeld. Zo kun je de opleiding Dermal Anchor apart volgen en ook nog een vervolgopleiding Piercer Masterclass volgen zodat je de complexe piercings ook volledig veilig en vol zelfvertrouwen kunt leren. Stapsgewijs kun je zo jouw skills optimaliseren zonder dat dit teveel tijd en geld kost! Meer weten over alles wat je tijdens deze piercing cursus leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

The best is yet to come

We horen jou denken: we want more! Tuurlijk! Wij werken niet vanuit een chaotische piercing/tattooshop waar klanten continue binnen lopen maar vanuit professionele leslokalen. Wij hanteren kleine groepen zodat jij voldoende aandacht en begeleiding krijgt én bieden jou ook de mogelijkheid om de opleiding privé te volgen. Hierna nog niet uitgeleerd? Check dan onze Piercer Masterclass. Are you ready?!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Gecertificeerde docenten
Digitaal lesboek inbegrepen
Incl. gebruik piercingtangen

Kleine klassen
Waardevol certificaat (niet meekijken, maar doen!)
Persoonlijke begeleiding, veel 1-op-1 momenten
Niet geslaagd? Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Onbevoegde docenten
❌ Digitaal lesboek niet inbegrepen
❌ Geen gebruik van piercingtangen

❌ Grote groepen
❌ Je krijgt meestal geen certificaat 
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat