Ontvang tot €1000,- korting

Piercer

Opleiding Piercer | Certificaat

Your only limit is your mindset. Ben jij op zoek naar een opleiding piercen, waarbij je de juiste basis-skills leert om perfect piercings te kunnen plaatsen? Zoek dan niet verder! Onze professionele docenten zijn echte toppers in hun vak en leren jou volledig veilig en met vol vertrouwen te piercen op echte modellen! Jolange Opleidingen is opgenomen in de database Veilig Tatoeëren & Piercen van de overheid en ondergaat strenge controles van de GGD. Je werkt daarom ook met onze eigen tangen, piercings en materialen. Safety First!

Wat leer je?

Tijdens deze opleiding ga je aan de slag met piercen op 11 verschillende modellen verspreidt over 3 weken. Diverse soorten oorpiercings komen aan bod. Maar ook navel, wenkbrauw, tepel, lip en tong. The sky is the limit! Wij maken geen valse beloftes door te beweren dat je honderden piercings gaat plaatsen in een korte tijd. Dit is ook helemaal niet nodig. Met de juiste begeleiding en richtlijnen leer jij in vlot tempo alle basis-tricks van het piercen. Ook weten wij dat je binnen een basisopleiding Piercen niet zomaar een Dermal Anchor kunt plaatsen. Dit zien we vaak terug bij andere opleiders. Laat je hierdoor niet gek maken. Dit is namelijk onmogelijk. Wij hebben de opleidingen efficiënt opgedeeld Zo kun je de opleiding Dermal Anchor apart volgen en zo stapsgewijs jouw skills optimaliseren zonder dat dit teveel tijd en geld kost! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

The best is yet to come

We horen jou denken: we want more! Tuurlijk! Wij werken niet vanuit een chaotische shop waar klanten continue binnen lopen maar vanuit professionele leslokalen. Wij hanteren kleine groepen zodat jij voldoende aandacht en begeleiding krijgt. én bieden jou ook de mogelijkheid om de opleiding privé te volgen. Tijdens de eerste les ontvang jij ook een gratis oefenkit waarmee je direct thuis op latex oefenhuid kunt oefenen met diverse tangen en piercings! Hierna nog niet uitgeleerd? Check dan onze Piercer Masterclass. Are you ready?!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

GRATIS gebruik van tangen & piercings
GRATIS oefenkit t.w.v. € 79,-
Waardevol certificaat (niet meekijken, maar doen!)
Persoonlijke begeleiding, veel 1-op-1 momenten
Niet geslaagd? Gratis praktijk herexamen

Andere opleiders:

❌ Hoge kosten voor gebruik materialen
❌ Geen oefenmateriaal beschikbaar 
❌ Je krijgt meestal geen certificaat 
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Er worden geen examens afgenomen