PMU Dermatografie

Opleiding Dermatografie met erkend vakdiploma

Welkom bij het pareltje van Jolange Opleidingen: de opleiding Dermatografie. Het meest dankbare beroep binnen de schoonheidsbranche! ‘Let’s go and collect beautiful moments!’ Bij deze opleiding staan speciale PMU reconstructiemethodes (dermatopigmentatie) centraal. Leer om beschadigd huidweefsel met PMU te behandelen, littekens zoals striae te verbergen en verschillende huidaandoeningen te camoufleren. Help met reconstrueren van onder andere het tepelhof en schisis (hazenlip) na een herstellende operatie en maak klanten weer blij en zelfverzekerd. Daarnaast komen tijdens deze opleiding verschillende PMU-technieken aan bod voor het camoufleren van vitiligo, couperose, wijnvlekken en donkere kringen rondom de ogen.

Het eindresultaat ziet er na de behandeling mooi én natuurlijk uit! De speciale permanente make-up technieken die je hiervoor gebruikt leer je allemaal tijdens deze geweldige opleiding. Grijp deze unieke kans om alle medische PMU-technieken te leren bij een erkend opleidingsinstituut!

Het is van belang dat je als specialist een basiskennis Microneedling hebt of al behandelingen uitvoert met een Dermapen. Als je deze kennis nog niet hebt is het belangrijk dat je eerst onze 1-daagse cursus Micronaaldtherapie volgt bij Jolange Opleidingen. 

Wil je deze behandeling ook aanbieden in jouw salon of praktijk? Schrijf je dan nu in voor deze opleiding!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Gratis werkmap & reader
✔ Gratis online ondersteuning
✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen!
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren.
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Erkend opleider CRKBO geregistreerd
✔ Aansprakelijkheidsverzekering mogelijk