PMU Colour Correct & Removal

Opleiding PMU Colour Correct & Removal | Certificaat

Sure my life isn’t perfect, but my permanent make-up is! PMU is niet meer weg te denken binnen de beautybranche. Als professioneel PMU artiest weet jij maar al te goed hoe het is wanneer iemand met oude fout geplaatste permanente make-up in jouw stoel komt liggen. Wat is er gebeurd met de kleur? En wie heeft deze vorm bij jou gemaakt?! Soms is het echt even schrikken. Gelukkig kun jij na deze opleiding dit soort imperfecties corrigeren.

Wat leer je?

Een verkeerde kleur of vorm PMU kan blijvende gevolgen voor het gezicht van de klant hebben. Jij wilt natuurlijk niets liever dan deze mensen weer laten shinen! Een veelgemaakte fout is om te proberen de oude PMU te coveren. Dit werkt niet. De huid is vaak met pigment verzadigd en neemt weinig nieuw pigment meer op. Met behulp van speciale Removal vloeistof van het merk Derma Codes kun je, zelfs pigmenten die al langere tijd in de huid zitten, vrijwel volledig verwijderen. Brows, eyes & lips. Alles komt aan bod. Focus jij liever alleen op de wenkbrauwen. No problem, geef dit aan en wij houden hier rekening mee. Prepare to be amazed! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

You need colour in your life

Is dit alles? Zeker niet! Naast Removal behandelingen wil jij uiteraard ook verkleurd pigment kunnen corrigeren. Wij nemen jou mee in een next level reis binnen de kleurenleer waarbij jij de kennis direct in de praktijk kunt uitoefenen. Als professioneel PMU specialist is deze kunde een absolute must. Jij kunt straks perfect een behandelplan opstellen voor het corrigeren van oude PMU. Of het nu gaat om een grijs geworden eyeliner of een verkleuring op de wenkbrauwen. You can make it happen! 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Je gaat met 100% zekerheid de deur uit
Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €23,95

Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
 Certificaat met naamsbekendheid
Diverse technieken in één opleiding!
Persoonlijke begeleiding tijdens de les
Geen inschrijfkosten!

Dit wil je niet…

❌ Je bent niet 100% voorbereid op de praktijk
❌ Lesboek niet inbegrepen

❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Geen professionele opleider, certificaat heeft geen waarde
❌ Je leert maar 1 techniek, achterhaalde werkwijze!
❌ Geen persoonlijke begeleiding, grote groepen
❌ Hoge administratiekosten