Allround Nagelstylist

Nagelstyling opleiding Allround Nagelstylist | vakdiploma

Ben jij op zoek naar de állerbeste opleiding tot allround nagelstyliste? Well done. Je hebt ons gevonden! Bij Jolange Opleidingen krijg je les van gediplomeerde docenten. Onze docenten volgen jaarlijks trainingen om de kwaliteit van het lesgeven zo hoog mogelijk te houden. Wij streven naar zoveel mogelijk praktijkuren (maar liefst 95%), zodat jij meer leert dan bij andere scholen! En zeker geen vervolgopleiding meer nodig hebt. Wil jij een carrière als nagelstyliste? Dan begrijp je zelf ook dat de opleiding Allround Nagelstylist online volgen not done is! Na inschrijving kun je direct de digitale lesboeken downloaden, zodat je de theorie al kunt doornemen voordat de les begint. Bij Jolange Opleidingen maken wij geen beloftes die wij niet waar kunnen maken. Je bent straks helemaal klaar om als professioneel nagelstylist aan de slag te gaan!

Wat ga je leren?

Attention for details, to the tip of your nail. Wij gaan jou álles leren wat je moet kunnen en weten op het gebied van nagels en verschillende hand- en voetbehandelingen. Het zou zonde zijn als je beperkt bent in het aanbod van je behandelingen. Want meer aanbod betekend meer klanten. En meer klanten betekend more money! Wij leren jou alles over de nieuwste trends en technieken op het gebied van gel- en acrylnagels. Je gaat gelijk aan de slag op echte modellen met het plaatsen van gelnagels. Als je dit onder de knie hebt, gaan we beginnen met acrylnagels. Een strakke Smile Line creëren met French manicure, de Reverse techniek nagelverlengingen met verschillende tips en sjablonen? En de eigen nagel leren verlengen? Ook dit leer je allemaal goed te beheersen. En zelfs dan ben je nog niet uitgeleerd, want jij behandelt ook Spa manicures, Cosmetische voetbehandelingen en Nail Art. Put some love in your nails with nailart! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding nagelstyling leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Only the best for you

Bij de opleiding Allround Nagelstyliste geldt; oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Hier bieden wij jou de tijd voor doordat wij maar 1 lesdag per week hebben. Hierdoor heb je dus genoeg tijd om thuis te oefenen en jezelf te ontplooien tot een professionele nagelstylist. Tijdens je opleiding tot nagelstyliste kun je gebruik maken van online support van onze gediplomeerde en professionele docenten die iedere dag voor je klaarstaan. Hierin kun je vragen stellen en worden filmpjes gedeeld. That’s how we do it.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Eerlijke recensies bij een onafhankelijk bedrijf
Digitale lesboeken inbegrepen t.w.v. €77,95

Je leert meer dan alleen de basis
Professioneel vakdiploma
Leren op een erkend leerbedrijf
Persoonlijke begeleiding middels Online Support
Niet geslaagd? Gratis herexamen

Dit wil je niet…

❌ Recensies in eigen beheer
❌ Digitale lesboeken niet inbegrepen

❌ Je leert alleen de basis
❌ Geen erkend vakdiploma
❌ Les krijgen in een nagelstudio
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen diploma