Haar Permanenten

Kappersopleiding Haar Permanenten | Met certificaat

Blast from the past! De permanent is terug! CURLS CURLS CURLS. Weg met slap, stijl of futloos haar! Zeg maar dag tegen tijdrovende krultangen, stijltangen en de ouderwetse krulsets. Tijdens het permanenten wordt er een chemisch product in het haar toegevoegd. De zwavelbruggen in het haar worden hierdoor verbroken. Dit zorgt ervoor dat het haar zich blijvend omvormt naar prachtige volle krullen, Beach Waves, Relaxed Curles of andere vormen van gewenste krullen. Permanenten is niet meer zo schadelijk. De vloeistoffen zijn verbeterd en veel milder voor het haar. That’s the way we want it!

Wat leer je?

You’re going to do it all! Allereerst leer jij om de haarstructuur goed te onderzoeken en de klant te voorzien van een ontspannende wasbeurt. Verdeel het haar vliegensvlug in segmenten en bepaal welke permanentwikkels en permanentvloeistof jij gaat gebruiken. Jij weet straks precies wat je doet en gaat als een echte professional de klant voorzien van schitterende kapsels. Creëer spiraalkrullen, Beach waves, Fall Waves, Jetting Permanent en nog veel meer volumebehandelingen. Oma krulletjes zijn history! Want jij gaat met de tijd mee! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Be a true professional!

Believe it or not; het is onmogelijk om een goede techniek voor permanenten binnen 1 dag te leren. Om schade aan het haar te voorkomen en langdurig de omvorming van het haar te behouden, heb je meerdere lessen nodig. Jij krijgt bij ons les in kleine klassen. De theorie wordt thuis bestudeerd, zodat jij tijdens de lessen direct in de praktijk aan de slag kunt. Wij werken vanuit luxe opleidingslokalen en niet vanuit een kapsalon, waarbij je continue gestoord wordt door binnenkomende klanten. Maak het verschil en ga voor ware professionaliteit!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Incl. trainingsfilms & Online Support
Eerlijke recensies bij onafhankelijk bureau
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Vakkundig leerbedrijf
Samenwerking met groothandel Derma Codes
Je krijgt van ons… digitaal lesboek t.w.v. €48,05
 

Dit wil je niet…

❌ Excl. Online Support
❌ Recensies in eigen beheer
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Geen professioneel leerbedrijf
❌ Geen samenwerking met groothandel
❌ Geen gratis lesboek