Brow Lifting Lamination

Beauty opleiding Brow Lifting Lamination met certificaat

Bij Brow Lifting Lamination worden de natuurlijke wenkbrauwhaartjes gelift en gevormd. Het eindresultaat: perfect gevormde wenkbrauwen die er vol en verzorgd uitzien! Het is de ideale behandeling voor klanten met warrige of zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes. Voor een optimaal resultaat leer je tijdens de opleiding tot brow specialist ook om de juiste wenkbrauwvorm te bepalen, de wenkbrauwen te epileren en verven.

Wat leer je?

Je leert verschillende technieken, zoals de defined microblading look en de bushy look. Zo kun je bij elke klant de juiste techniek kiezen en perfecte wenkbrauwen creëren! Het resultaat blijft tot 8 weken zichtbaar en is bestand tegen water en de sauna. Het is dus ook de perfecte behandeling als jouw klanten tijdens hun vakantie niks meer aan hun wenkbrauwen willen doen! Maar jij gaat nog meer leren. Waar andere beauty scholen stoppen gaat Jolange verder, want jij gaat ook aan de slag met de wenkbrauwen verven en epileren! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Faster than light

Ja, ja, jij gaat sneller dan het licht! Al die behandelingen in één les en een erkend certificaat behalen? Ja dus! Wees bewust, meer lessen gaat jou alleen maar onnodig veel tijd en geld kosten. Let’s not make things complicated! Wij geven onze opleiding in kleine klassen, met meer aandacht en meer lesuren. Voorafgaand aan de opleiding kun je jouw digitale lesboek al downloaden en je goed inlezen. Dat scheelt ontzettend veel tijd. Zo hoeven we geen urenlange saaie theorielessen te geven, maar ga je gelijk aan de slag met oefenen. Learning by doing! En daarom is het mogelijk dat wij deze opleiding versneld aanbieden in één volledige lesdag. Jolange Opleidingen maakt waar wat ze belooft! Wij hebben namelijk al meer dan 20 jaar ervaring met het opleiden van de beste cursisten. Onze eerlijke recensies liegen hier ook niet om. Deze kun je allemaal teruglezen bij Feedback Company. 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Inclusief digitaal lesboek t.w.v. €5,99

Niet op elkaar oefenen, meer lesuren!
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Incl. certificaat. Jolange is CRKBO geregistreerd
Kleine groepen met vakbekwame docenten
Eerlijke recensies door onafhankelijk bedrijf

Dit wil je niet…

❌ Geen lespakket, niet thuis kunnen oefenen
❌ Geen lesboek inbegrepen

❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren!
❌ Niet geslaagd, geen certificaat
❌ Geen professionele opleider
❌ Grote klassen, geen gediplomeerde docenten
❌ Recensies in eigen beheer