Piercen & Tatoeëren

Op zoek naar een professionele tattoo of piercer opleiding? Bij Jolange Opleidingen is er voor ieder een passende piercing of tattoo opleiding te vinden! Van Piercer tot Micro Dermal Anchor en van Tatoeëerder tot Professional Tatoeëerder. Behaal een certificaat of diploma en start met jouw carrière in de piercing en tattoo branche.

Filter op:

Piercen

 • Gratis met STAP

  Piercer

  Professionele piercer worden? Tijdens deze opleiding leer je alle kennis en vaardigheden om als piercer te werken en zelfs je eigen shop te openen!

  840,001.800,00
  Meer info >
 • Gratis met STAP

  Piercer Masterclass

  Een expert in piercen worden? Tijdens deze opleiding leer je de meest moeilijke piercings zetten, zodat jij alles kan aanbieden in jouw pierce shop!

  800,001.800,00
  Meer info >
 • Micro Dermal Anchor

  Leren om een micro dermal anchor te plaatsen? Met deze techniek bevestig je onderhuids een klein titanium plaatje waar je knopjes op kunt schroeven.

  299,00599,00
  Meer info >

Tatoeëren

 • STAP-Budget

  Tatoeëren

  Een succesvolle carrière als tattoo-artiest begint bij een professionele opleiding, waarbij je onmisbare basiskennis en beginnersvaardigheden leert!

  1.299,002.600,00
  Meer info >
 • STAP-Budget

  Tatoeëren Professional

  Ben je al een tattoo-artiest, maar wil je graag nog meer leren en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen? Dan is dit dé opleiding voor jou!

  1.367,372.736,84
  Meer info >