Bindweefsel & Cupping Gelaatsmassage

Opleiding Bindweefsel & Cupping Gelaatsmassage | certificaat

Looking young never gets old! En de beste manier om je klanten weer die jeugdige blik te geven? De combinatie van een bindweefselmassage in combinatie met cupping. Een populaire behandeling die jij ook kunt aanbieden na een opleiding bij Jolange Opleidingen! Tijdens onze opleiding Bindweefsel & Cupping Gelaatsmassage leer je verschillende technieken om het gelaat er jonger uit te laten zien. Bij Jolange Opleidingen leer je deze technieken al in één dag, waarna je jouw officiële certificaat ontvangt. Je gaat vooraf thuis al aan de slag met de theorie, waardoor je bij ons direct kunt gaan starten met de praktijk. Je leert de massage- en cuppingtechnieken door te oefenen op echte modellen, onder begeleiding van de beste specialisten. Zij geven les in kleine klassen, zodat jij alle ruimte krijgt voor extra oefeningen en vragen: you get our full attention! Start nu met de opleiding Bindweefsel & Cupping Gelaatsmassage en til jouw salon naar een hoger niveau!

Wat leer je?

Je leert zoveel in één dag! Tijdens deze opleiding Bindweefselmassage Gelaat leer je om een bindweefsel- en cuppingmassage voor het gezicht, hals en decolleté te geven. Met deze massage stimuleer je de aanmaak van collageen en elastine en kun je veelvoorkomende klachten aanpakken zoals fijne lijntjes, rimpels, vochtwallen, kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken. De huid in het gezicht wordt strakker en klanten krijgen een natuurlijke ‘glow’ in het gezicht. Je leert te werken met verschillende cups en olien, zodat je voor iedere klant de perfecte behandeling kunt samenstellen. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Learning by doing

Al die behandelingen in één les én mijn erkende certificaat behalen? Ja dus! Laat je niet voor de gek houden: meer lessen zouden jou alleen maar onnodig tijd en geld kosten. Let’s not make things complicated! Wij geven onze opleiding in kleine klassen, met meer aandacht en meer lesuren. Voorafgaand aan de opleiding kun je jouw reader al downloaden en je goed inlezen. Dat scheelt tijd. Zo hoeven we geen urenlange saaie theorielessen te geven, maar ga je gelijk aan de slag met oefenen, oefenen, oefenen. Learning by doing!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Opleiding incl. werkmap & digitaal lesboek t.w.v. €11,99
Samenwerking met Groothandel Derma Codes
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
Erkend opleider CRKBO geregistreerd
Niet geslaagd, gratis herexamen

Dit wil je niet…

❌ Exclusief gratis lesboeken
❌ Geen samenwerking met groothandel
❌ Oefenen op mede-cursisten
❌ Geen erkende opleider
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat