Basis Haarvlechten – Braids

Aanbieding!

Basis Haarvlechten – Braids | Met certificaat

Vlechten van het haar is nog steeds super hot! Bij kapperszaken en bij Blow & Dry Brushing Bars, is de vraag naar een Braid Stylist enorm gestegen en daar wil jij bij horen! Jij bent gek van haarvlechten en wil natuurlijk de beste zijn. Van eenvoudig tot creatief vlechten, jij wil het allemaal weten. Ben jij het kijken van tutorials ook zat? Kies dan voor een professionele beautyschool die jou de kneepjes van het vak leert. Op deze manier krijg je de vlechttechnieken op de juiste manier aangeleerd en weet jij precies hoe jij langhoudende haarkapels met vlechten kunt creëren, zonder het haar te beschadigen.

Vlechten komen en gaan. Eén ding is zeker: we zullen ze nooit zat worden. Tijdens deze opleiding Basis Haarvlechten – Braids start je met de basistechnieken om de meest uiteenlopende vlechten te kunnen maken. Jolange Opleidingen is altijd op de hoogte van de laatste haartrends en deze worden dan ook altijd verwerkt in de opleiding. Op deze manier leer jij de hotste en meest trendy vlechttechnieken.

Wat leer je

Leer stap voor stap de basistechnieken of vlechttechnieken die net weer even anders zijn. Jolange Opleidingen is een eigentijdse beautyschool die jou de nieuwste vlechtstijlen aanleert. Zo leer je de mooiste 3, 4, 5 strengenvlecht (three, four, five dutch braid) maken of verras jij jouw klanten met de beste Inside of Outside Vlecht. Ook de Boxer Braid Outside Vlecht, Watervalvlecht (Fairytale Braid) en de Twistvlecht komen aan bod. Het perfect kunnen invlechten is een kunst die jij binnen een handomdraai kunt na deze opleiding haarvlechten. Ook is deze opleiding uitermate geschikt als basis opleiding voor vaders of moeders die het vlechten onder de knie willen krijgen voor hun kinderen. Is braiding hair difficult? Not for you!Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

We know how to roll

In 1 dag of avond jouw erkende certificaat behalen? Ja dus! Laat je niet voor de gek houden: meer dagen heb je echt niet nodig. Jolange Opleidingen denkt met jou mee. Door de kleine klassen krijg je meer aandacht en meer lesuren. Ook hoef je bij ons geen eigen model te regelen. Bij Jolange oefen je namelijk op een oefenhoofd, waarop je gewoon fouten mag maken en deze makkelijk kunt herstellen. Een model is na een paar uur echt wel klaar met het getrek aan haar hoofd, dus in de praktijk kost dat alleen maar extra tijd, frustratie en gedoe. After all, time is moneyAnd we want more! 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €24,10
Leer de meeste haarvlechttechnieken
Professioneel opleidingsinstituut
Kleine klassen en meer praktijkuren
Geen administratiekosten
Niet geslaagd? Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Geen digitaal lesboek
❌ Standaard vlechttechnieken
❌ Geen professioneel opleidingsinstituut
❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Onnodige administratiekosten
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat