IPL

Beauty apparatuur opleiding IPL met certificaat

Ben jij op zoek naar een IPL opleiding zonder vooropleiding als schoonheidsspecialiste en waarmee je direct voor jezelf kunt beginnen? You Don’t Have To Look Any Further! Jolange Opleidingen maakt het allemaal mogelijk.

Deze IPL opleiding, ook wel Intense Pulse Lightening genoemd, heeft vele benamingen zoals IPL- DPL (Dye Pulsed Light), IPL- E-Light, Hyperpulse, en ga zomaar door. Doordat ontwikkelingen op het gebied van IPL voor huidverjonging,  huidverbetering en ontharingstechnologie niet stilstaan komen er steeds nieuwe benamingen bij. En dat weet Jolange Opleidingen maar al te goed! Doordat wij samenwerken met Groothandel Derma Codes, kan Jolange Opleidingen jou trainen met de allernieuwste en snelste apparatuur op het gebied van IPL met SHR (Super Hair Removal) technologie. Hiermee behaal jij de allerbeste resultaten!

Wat leer je?

Too much to tell, maar we proberen het toch! Wij leren jou eerst hoe het IPL apparaat werkt, om schade aan de huid te voorkomen. Daarna ga je direct aan de slag met de ontharingsbehandeling van de tenen tot aan de wenkbrauwen! Ook leer jij alle ins and outs over huidverjongingsbehandelingen, zoals verstrakken van een verslapte huid en het verhelpen van rimpels zoals kraaienpoten of rokersrimpels.

En dan zijn we er nog niet. Jij gaat all over the top! Waar andere beautyscholen stoppen gaat Jolange Opleidingen nog een stapje verder. Zelfs de huidverbeteringsbehandelingen van het reinigen tot de verkoelingsmaksers (Alginaat) komen aanbod.  Grove poriën, pigmentvlekken, acne en couperose verdwijnen als sneeuw voor de zon. En wat dacht je van striae, schimmelnagels en zelfs storende pigmentvlekken. Je zult versteld staan van de verbluffende resultaten. Make sure you’re there bij Jolange Opleidingen! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Learn with the speed of light!

Dit alles in 1 dag en ook nog eens gelijk voor jezelf beginnen? Yes You Can! Jij gaat zo snel als het licht tijdens deze IPL opleiding. Jolange Opleidingen maakt geen beloftes die zij niet waar kan maken. Hoe wij dat doen? That’s Very Simple.
Dankzij de kleine groepen heb je meer aandacht en dus meer les uren. Na jouw inschrijving download je direct het uitgebreide theorie boek, zodat jij je kunt voorbereiden op het theoretische gedeelte. Hierdoor kunnen wij de opleiding in verkort aanbieden. Dit scheelt jou Time and Money. Jolange Opleidingen is hierdoor ook nog eens betaalbaar. Onze 100% eerlijke recensies vanuit Feedback Company liegen er niet om!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €95,95
Professioneel opleidingsinstituut (CRKBO geregistreerd)
Eerlijke recensies, aangesloten bij Feedback Company
Niet geslaagd? Extra praktijkles

Dit wil je niet…

❌ Extra kosten voor theorieboeken
❌ Les in een salon, geen gecertificeerde docenten
❌ Recensies in eigen beheer
❌ Niet geslaagd? Geen extra les