Heren Knippen Masterclass

Heren Knippen Masterclass | Met certificaat

News Flash: de klassieke herenkapsels zijn weer in. De haartrends van dit jaar zijn verrassend en uitdagend: lange haarlengtes, flinke volumes en gelaagde kapsels. Genieten natuurlijk, want het vakmanschap van de échte kapper wordt weer met de schaar in ere hersteld! De hipsterlook met de tondeuse waardoor iedereen er zo’n beetje hetzelfde bijliep is voorbij. De nieuwe mannenlook heeft een heerlijke uitstraling, inclusief nette bakkenbaarden, juist gladde wangen of een subtiele baard. Het is tijd om weer echt aan de slag te gaan! 

Wat leer je?

Alle nieuwe trends in het herenknippen komen voorbij. Klassieke volumineuze haarkapsels, een wat langere lok aan de voorkant, meer lengte in de nek, langere zijkanten en vooral: wat langer bovenop. Less is more? Nu even niet! Klassieke kapsels ‘nieuwe stijl’ zijn tijdloos, stijlvol en altijd goed. Je leert ook de curl cutting techniek (het knippen van krullen in steil haar) en de pen cutting techniek met behulp van invisible layers.

Bij Jolange Opleidingen zorgen we voor klasse, kwaliteit en verdieping. Zelfs de basisvaardigheden weten we nieuw leven in te blazen, maar het gaat natuurlijk vooral om nieuwe inzichten, methodes en technieken. Dit leer je niet ‘even tussendoor’ met een extra cursus in een salon, terwijl de klanten in- en uitlopen. Bij ons investeer je op een unieke manier in je talent en carrière. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Learn from the best

Jolange Opleidingen biedt kwaliteit en vormt zich naar jouw behoeften en niveau. Doordat wij de klassen klein houden, krijg je namelijk volop persoonlijke aandacht van onze ervaren docenten. Alle ruimte voor passende opdrachten en het stellen van vragen. In 8 of 14 weken jouw certificaat behalen en écht veel opsteken? Wij maken het mogelijk. 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Digitale lesboeken inbegrepen t.w.v. €108,05
Leer de meeste knip- & snijtechnieken
Professioneel opleidingsinstituut
Kleine klassen en meer praktijkuren
Persoonlijke begeleiding middels Online Support
Niet geslaagd? Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Digitale lesboeken niet inbegrepen
❌ Standaard knip- & snijtechnieken
❌ Geen professioneel opleidingsinstituut
❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat