Wimperextensions Russian Mega Volume 8D tot 20D

Beauty opleiding | Wimperextensions Russian Mega Volume 8D tot 20D | Certificaat

Pump up the volume, live life to the max! Jolange Opleidingen heeft het in huis: de opleiding Wimperextensions Russian Mega Volume is de opvolger van de Russian Volume 2D tot 7D opleiding. Tijdens deze vervolgopleiding leer je innovatieve technieken waarmee je mega volumineuze wimpers kan creëren. Je werkt tijdens de opleiding met verschillende wimperextensions met een dikte van 0,03 mm. Met deze dunne wimperextensions maak je nog mooiere creaties. Join the elite!  

Wat leer je?

Kun jij snel en op de juiste manier wimperextensions plaatsen? Dan is het vast al lekker druk in jouw salon. Maar het kan nog mooier! Tijdens deze opleiding leren we jou de 8D tot 20D techniek en dat is een zeer specialistische behandeling. Als je jouw klantenkring wil vergroten, is dit dus een uitstekende aanvulling op jouw salonaanbod. Na deze Russian Mega Volume wimperbehandeling gaan jouw klanten altijd stralend de deur uit. De ultieme volume look creëren, verschillende soorten wimperextensions plaatsen waarbij je snel, efficiënt, veilig en vooral foutloos werkt? De onderste laag wimperharen aanbrengen en allerlei andere nieuwe technieken onder de knie krijgen? We leren het je allemaal. Op wedstrijdtempo werken is geen doel op zich, maar het is natuurlijk wel awesome om je skill te perfectioneren en ook nog eens snel én secuur te werken. Een kick, that’s for sure! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Direct aan de slag

Bij Jolange Opleidingen ben je geen nummer. Onze klassen zijn klein, waardoor er volop tijd en aandacht is voor extra oefening en het stellen van vragen. Ook houden we de vaart erin en willen we jou zoveel mogelijk lestijd geven. Voorafgaand aan de opleiding kun jij jouw digitaal lesboek al downloaden zodat je de theorie thuis kunt voorbereiden. Zo kunnen we in de lessen direct aan de slag met de praktijk. Dat is veel beter dan saaien lessen over de theorie! Ook oefen je bij deze opleiding niet op elkaar, maar op modellen, zodat je het maximale uit deze geweldige opleiding (en uit jezelf) haalt.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €33,30

Niet op elkaar oefenen, meer lesuren!
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Incl. certificaat. Jolange is CRKBO geregistreerd
Kleine groepen met vakbekwame docenten

Dit wil je niet…

❌ Geen lespakket, niet thuis kunnen oefenen
❌ Digitaal lesboek niet inbegrepen

❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren!
❌ Niet geslaagd, geen certificaat
❌ Geen professionele opleider
❌ Grote klassen, geen gediplomeerde docenten