Q-Switched ND YAG Laser

Opleiding Q-Switched ND YAG Laser | Certificaat

Q-what? De Q-Switched ND YAG Laser is hét nieuwste en meest veelzijdige apparaat dat huidaandoeningen, tatoeages, permanente make-up en schimmelnagels effectief kan verwijderen! Jolange Opleidingen is dé opleider waar je op de beste en vooral veiligste manier met dit apparaat leert werken. Omdat wij een praktijkgerichte opleiding zijn, waar we werken met echte modellen en lesgeven in een professionele praktijkruimte ben je bij ons aan het juiste adres. Onze docenten zijn echte experts in hun vakgebied en zitten vol met alle knowhow die jij gaat leren. De opleiding Q-Switched ND YAG Laser is een echte must voor jouw salon, waar je nieuwe klanten heel blij mee gaat maken en jij meer omzet mee gaat draaien. Thank us later!

Wat leer je?

Het werken met een YAG Laser vereist specialistische kennis. Daarom adviseren wij om echt een betrouwbare opleiding te volgen voordat je gaat starten met het geven van behandelingen. Bij ons leer je de verschillende huidtypes en -aandoeningen te behandelen. Ook leer je om te werken met de verschillende golflengtes (nanometers), instellingen en behandelmenu’s van het apparaat. Hierdoor kun jij na deze opleiding moeiteloos tatoeages, PMU, spataders, couperose en schimmelnagels laseren en verwijderen. But that’s not all: je gaat ook aan de slag met huidverbeterende behandelingen; problemen zoals grove poriën, pigmentvlekken en acne zijn daarbij verleden tijd! Sounds good, right?  Tijdens de opleiding werk je met de professionele apparatuur van Laser groothandel Derma Codes, maar het is natuurlijk ook mogelijk om jouw eigen YAG Laser mee te nemen! Je dient dan wel bekend te zijn met de instellingen van jouw apparaat.  Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Q-uick learning

Natuurlijk wil jij deze behandelingen snel toepassen in jouw salon. Wat als je deze opleiding in 1 dag kunt afronden? Done! Niets is onmogelijk bij Jolange Opleidingen. Je bereidt de theorie thuis voor omdat je het theorieboek die al vooraf kunt downloaden. Zo spendeer je geen hele dag aan boring theoriestof en ga je direct aan de slag met de YAG Laser behandelingen! The sky is the limit.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Theorieboek inbegrepen t.w.v. €42,05
Inclusief gebruik van Q-Switched ND YAG Laser
Professioneel certificaat, Jolange is CRKBO geregistreerd
Kleine groepen met gediplomeerde docenten 
Niet geslaagd? Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Geen lesboeken
❌ Hoge kosten door huur of koop apparatuur
❌ Geen erkend leerbedrijf 
❌ Les in een salon, geen gediplomeerde docenten
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat