Baard scheren en modelleren

Baard scheren & modelleren | Met certificaat

Een goede en betaalbare opleiding baard scheren & modelleren: die is nog niet zo 1-2-3 gevonden. In een kapperszaak aanschuiven lijkt leuk, maar als er continu klanten binnenkomen, biedt dat niet de ideale leeromgeving. Dat kan anders! Jolange Opleidingen biedt een hoogwaardige leerschool met ervaren docenten en een waardevol certificaat.

Baarden zijn tegenwoordig niet zomaar wat ‘gezichtsbeharing’. Ze vormen een heus fashion statement. Mannen van alle soorten, maten en leeftijden hebben een baard en zijn daar trots op. Hoe je deze baarden het best kunt scheren, modelleren en verzorgen leer je met deze opleiding. Misschien wil je je eigen baard (of die van je vrienden) wel zo professioneel mogelijk gaan onderhouden, ben je een barbier die zijn/haar skills wil optimaliseren of ben je een hairstylist(e) die ook bepaalde barber skills wil leren. Hoe dan ook: we got you.

Wat leer je?

De vorm van het gezicht, maar ook de dichtheid, structuur en kleur van de gezichtsbeharing, bepaalt hoe een baard uitpakt bij iemand. Jij leert al deze aspecten in te schatten en positief te benutten. Ook leer je dat baardverzorging verder gaat dan knippen, trimmen en shapen.  Denk aan het wassen van de baard inclusief massage, het aflijnen van de baard, hals en eventueel snor en een mooie overloop creëren van baard naar bakkebaard met tondeuse over kam. En wat dacht je van de contouren van het gezicht en de wangen scheren met een open scheermes en het kleuren van de baard? You name it, we teach you.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren. 95% praktijkuren!
✔ Waardevol certificaat, Jolange is CRKBO geregistreerd
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Aansluiten bij ANKO
✔ Online support