Baard scheren en modelleren

Baard scheren & modelleren | Met certificaat

Hey you, hairdresser! Ben jij kapper en wil jij barbier skills gaan leren of optimaliseren? Een goede en betaalbare opleiding baard scheren & modelleren is niet makkelijk te vinden. Les krijgen in een kapsalon waar continue klanten naar binnen lopen? Dit is niet de ideale leeromgeving. Dit kan anders! Bij Jolange Opleidingen bieden wij deze opleiding aan in een professionele leeromgeving waar je les krijgt van gecertificeerde docenten. Je leert alleen de nieuwste technieken wat betreft het scheren en modelleren, zodat jij up to date bent van de nieuwste trends.

Wat leer je?

Shear, shave, shine. Baarden zijn tegenwoordig niet ‘zomaar wat gezichtsbeharing’. Ze vormen een heus fashion statement. Veel mannen dragen een baard, ongeacht hun leeftijd of wat voor werk ze doen. Wij gaan jou leren hoe jij een passende baard kunt creëren bij iedere klant. Denk hierbij aan de gezichtsvorm, de dichtheid, kleur en structuur van de haren. Je leert dat baardverzorging verder gaat dan alleen trimmen, knippen en shapen. De baard moet ook gewassen worden en verzorgd met verschillende producten. We leren je ook het aflijnen van de baard, hals en eventueel snor en een mooie overloop creëren van baard naar bakkebaard met tondeuse over kam. En wat dacht je van de contouren van het gezicht en de wangen scheren met een open scheermes (shavette razor) en het kleuren van de baard? You name it, we teach you. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Hoe snel is snel?

Bij Jolange Opleidingen bieden we kwaliteit én houden we de vaart erin. Straight shaves, clean cuts. Word een specialist in het scheren en modelleren van baarden in slechts één dag! Doordat je de theorie thuis leert, kun je jouw theoriedagen zelf inplannen. Hierdoor hoef je geen theorielessen meer bij ons te volgen waardoor we meer tijd hebben voor de praktijk! Ook werken we bij deze opleiding op modellen waardoor je verschillende haartypen en stijlen onder de knie krijgt. Jij kunt na de opleiding direct aan de slag in een professionele barbershop of deze zelf beginnen! Why wait?

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Niet geslaagd? Gratis herkansing
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren. 95% praktijkuren!
Waardevol certificaat, Jolange is CRKBO geregistreerd
Leren op een professioneel leerbedrijf
Kleine groepen met gecertificeerde docenten

Dit wil je niet…

❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Op elkaar oefenen, minder praktijkuren zelf te benutten.
❌ Geen waardevol certificaat
❌ Les krijgen in een kapsalon
❌ Les krijgen in grote groepen, minder persoonlijke aandacht