Micronaaldtherapie

Aanbieding!

Opleiding Micronaaldtherapie met certificaat

Wil je leren werken met de nieuwste technieken op het gebied van Microneedling? Met micronaaldtherapie/microneedling maak je minuscule gaatjes in de huid. Hierdoor wordt de collageenproductie extreem gestimuleerd, wat resulteert in een stevige en weerbare huid. Haaruitval, (acne)littekens en een verouderde of verslapte huid herstel je zonder moeite met deze behandeling! Ook is dit de enige manier om werkstoffen diep in de huidlagen te krijgen.

De microneedling behandeling voer je uit met behulp van een Dermapen. Doordat wij samenwerken met Dermapen Groothandel Derma Codes, durven wij te garanderen dat de Dermapen en serums van de beste kwaliteit zijn die wij ooit zijn tegengekomen. Groothandel Derma Codes staat dan ook garant voor zijn Dermapen!

Een opleiding afronden binnen 1 dag? Dat kan alleen bij Jolange Opleidingen! Doordat je het theorieboek vooraf toegestuurd krijgt, kun je je thuis optimaal voorbereiden. Dit scheelt een extra dag theorie en daarmee kostbare tijd en geld. Jolange Opleidingen denkt graag mee met haar cursisten. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ GRATIS theorieboek t.w.v. €42,-
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren

✔ Inclusief examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Jolange Opleidingen is CRKBO geregistreerd
✔ Kleine groepen en les van gecertificeerde docenten