PMU Medische Tepelhof Reconstructie

PMU Medische Tepelhof Reconstructie | Certificaat

Een PMU tepelhof-reconstructie en littekencamouflage is één van de moeilijkste onderdelen op het gebied van permanente make-up. Getraumatiseerde huid reageert totaal anders dan de gezonde huid. Je brengt bij een tepelhof-reconstructie de PMU vaak aan op een beschadigd huid of weefsel, waardoor de werkwijze anders is dan bij reguliere PMU-behandelingen. Tijdens deze opleiding leer je alles om deze specialistische Tepelhof en of littekencamouflage behandeling met veel zorgvuldigheid én een uitstekend resultaat uit te voeren!

Wat leer je?

Leer om beschadigd huidweefsel met PMU te behandelen, littekens zoals striae te verbergen en verschillende huidaandoeningen te camoufleren. Je krijgt les van onze PMU tekenartiest en huidspecialist om levensechte tepels en tepelhoven te creëren. Je leert de areola met huidpigmenten en de perfecte kleur af te stemmen. De huidspecialist leert jou welke cliënten wel of niet behandeld kunnen worden. And last but not least: je gaat op een model werken om alle kneepjes van dit vak te leren! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Hoe snel is snel?

Bij een opleiding medische pigmententeren raden wij zeker niet aan om maar 1 les gevolgen. Om perfecte resultaten af te leveren moet je minimaal 3 lessen volgen. Hierdoor kun je de theorie en techniek pas echt onder de knie krijgen. Jolange Opleidingen kan de opleiding Tepelhof Reconstructie in maar 2 lessen geven, doordat je het PMU theorieboek vooraf toegestuurd krijgt. Jij kunt je dan optimaal voorbereiden voor de les. Dit scheelt jou 1 extra dag theorie en daarmee besparen wij kostbare tijd en geld. Bij Jolange Opleidingen denken wij mee met onze cursisten! That’s what you need!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Je gaat met 100% zekerheid de deur uit
Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €35,95

Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Certificaat, mogelijkheid omzetten naar vakdiploma
Diverse technieken in één opleiding!
Geen inschrijfkosten!

Dit wil je niet…

❌ Je bent niet 100% voorbereid op de praktijk
❌ Lesboek niet inbegrepen

❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Geen professionele opleider, certificaat heeft geen waarde
❌ Je leert maar 1 techniek, achterhaalde werkwijze!
❌ Hoge administratiekosten