Professional Haarvlechten – Braids

Professional Haarvlechten – Braids | Met certificaat

Vlechten, vlechten en nog eens vlechten. Jij wordt hier zó blij van! Er zijn ont-zet-tend veel mogelijkheden om het haar te vlechten en dat ga jij allemaal leren tijdens de opleiding Haarvlechten Professional. Vlechten zijn mooi, romantisch en helemaal hip! Ze zijn perfect voor bruiloften, feestjes, of gewoon naar school of naar het werk. Maar welke soorten haarvlechten bestaan er allemaal? En hoe kan jij jouw vlechttechnieken verder ontwikkelen? Wij gaan je dit allemaal leren tijdens deze creatieve Hair Braid opleiding. Heb jij al ervaring met het maken van mooie vlechten, maar wil jij jouw skills perfectioneren, dan is deze opleiding geknipt voor jou!

Wat leer je

Heb jij het vlechten al aardig onder knie, maar wil jij meer leren? Dat kan! Tijdens deze opleiding gaan wij dieper in op de Twistvlecht, Kabelvlecht en Bakkersvlecht. Ook gaan we de Twisted Edge Fishtail Braid, Visgraatvlecht (Edge Fishtail Braid), French Ladder Braid en de Elsa-Braid tot in de puntjes uitvoeren. It’s too much to mention!  Deze technieken zijn niet de makkelijkste en daarom is een professionele opleiding bij een professionele beautyschool van groot belang. Online cursussen of tutorials zorgen er niet voor dat jij een echte Braid-Specialist wordt. Je kan het haar bijvoorbeeld beschadigen of je krijgt niet het gewenste resultaat! Bij Jolange Opleidingen krijg je alle tools aangeboden om the perfect braid te maken, waar je klanten voor terug komen! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Choose quality

Bij Jolange Opleidingen krijg je les van professionele kappersdocenten die de meest trendy vlechttechnieken beheersen. Je krijgt les in kleine klassen, waarbij je 1 op 1 aandacht krijgt. Kies daarom niet voor les in een salon maar voor kwaliteit! Op deze manier weet je zeker dat jij op de juiste wijze les krijgt van experts uit het vak. 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €24,10
Leer de meeste haarvlechttechnieken
Vakkundig opleidingsinstituut
Kleine klassen en meer praktijkuren
Niet geslaagd? Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Geen digitaal lesboek
❌ Standaard vlechttechnieken
❌ Geen professioneel opleidingsinstituut
❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat