Wimperextensions Everlash

Beauty opleiding Wimperextensions Everlash met certificaat

Forever and ever the best? Yes, you won’t settle for less! Bij Jolange Opleidingen leren we jou de Everlash-techniek voor wimperextensions. Het resultaat? Een schitterende wimperverlenging in een mum van tijd. De Everlash ‘spread’ bestaat uit wimperextensions waarbij meerdere wimpers op een plukje zijn samengevoegd. Deze plukjes breng je aan op de natuurlijke wimpers. Met Everlash ontstaat altijd een mooi effect en het is nog makkelijk en snel aan te brengen ook. Deze wimperbehandeling is een goede aanvulling op jouw salonaanbod.

Wat leer je?

Everlash wimpers zijn licht, synthetisch en waterbestending. We leren je alles over het materiaal, de mogelijkheden en de techniek om ze perfect aan te brengen. Deze extensions zorgen niet voor irritatie en blijven lang mooi. Door de speciale lijm, die je ook kunt aanzetten voor mascara, kun je de wimpers natuurlijk of juist heel uitdagend laten lijken. Welke look je ook creëert, met Everlash stelen jouw klanten altijd de show. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Voor wie?

Als wimperspecialist is het verstandig om Everlash wimpers op te nemen in je assortiment. Ze zijn zeer geschikt voor een bepaald type klanten of de extension-twijfelaars. Zo ook de klanten die niet van hun extensions af kunnen blijven of voor klanten die ze alleen een keer voor een feestje willen hebben. Ze zijn snel te plaatsen en ogen óf heel naturel, óf lekker over the top. Their wish is your command!. Hoe minder lijm er nodig is, hoe sneller ze te verwijderen zijn. Dat is met de lijm van de one by one niet te doen. And let’s be honest: een klant wil je nooit hoeven wegsturen toch, je wil alles kunnen bieden!  

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Inclusief digitaal lesboek t.w.v. €5,99

Niet op elkaar oefenen, meer lesuren!
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Incl. certificaat. Jolange is CRKBO geregistreerd
Kleine groepen met vakbekwame docenten
Eerlijke recensies door onafhankelijk bedrijf

Dit wil je niet…

❌ Geen lespakket, niet thuis kunnen oefenen
❌ Exclusief digitaal lesboek

❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren!
❌ Niet geslaagd, geen certificaat
❌ Geen professionele opleider
❌ Grote klassen, geen gediplomeerde docenten
❌ Recensies in eigen beheer