Ontvang tot €1000,- korting

Meso Gun Therapie

Opleiding Meso Gun Therapie met certificaat

De meest gewilde opleiding uit ons aanbod is nog steeds de opleiding Meso Gun Therapie!
Middels deze revolutionaire methode leer je om hoogwaardige huidverjongingsbehandelingen uit te voeren met verbluffende resultaten. Tijdens de opleiding Meso Gun bij Jolange Opleidingen leer je de juiste fillers en serums toe te passen. Behandeltechnieken die aan bod komen zijn de klassieke ‘mesofill‘, hydratatie behandelingen zoals de ‘meso skinbooster’ en het opvullen van zowel fijne als diepe rimpels. Ook rimpeltjes bij de mond en ogen worden niet overgeslagen. Wij behandelen tijdens deze opleiding het gehele gezicht, hals en decolleté, waar je bij andere opleiders vaak maar enkele gedeeltes behandelt!

Doordat wij samenwerken met Meso Gun Groothandel Derma Codes, durven wij te garanderen dat de Meso Gun, fillers en serums van de beste kwaliteit zijn die wij ooit zijn tegengekomen. Let er op dat je een Meso Gun koopt waarmee je de dikst gecrosslinkte fillers kunt toepassen. Groothandel Derma Codes staat dan ook garant voor zijn Meso Gun!

Jolange Opleidingen kan haar opleidingen in versneld tempo aanbieden. Dit doordat je het theorieboek vooraf toegestuurd krijgt, zodat je je optimaal kunt voorbereiden. Dit scheelt een extra dag theorie en daarmee kostbare tijd en geld. Jolange Opleidingen denkt graag mee met haar cursisten!
Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Weet jij al veel van de Meso gun, maar wil je je verder specialiseren? Overweeg dan de Mesogun masterclass.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ GRATIS theorieboek t.w.v. €54,-
✔ Inclusief praktijkexamen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
✔ Jolange Opleidingen is CRKBO geregistreerd
✔ Kleine groepen (max. 3 cursisten) en les van gecertificeerde docenten