Cosmeceuticals & Nutricosmetics

Cosmeceuticals & Nutricosmetics | Certificaat

Glowing skin is always on trend! Cosmeceuticals pakken specifieke huidproblemen effectiever aan dan ´gewone´ cosmeticaproducten, doordat ze hogere concentraties van actieve ingrediënten bevatten. In combinatie met Nutricosmics, voedingssupplementen die de verbetering van huid van binnenuit ondersteunen, is het dé manier om alle huidtypes te laten glowen! Als je deze kennis niet in huis hebt, kun je niet de volgende stap maken in jouw beautysalon. En dat is natuurlijk eeuwig zonde!

Waar je deze opleiding het beste volgt? Bij Jolange Opleidingen natuurlijk! Wij geven les in kleine klassen, zodat jij alle aandacht krijgt. Onze praktijkgerichte aanpak zorgt dat je vooral leert door te doen en dat je niet urenlange (boring) theorielessen krijgt. Jolange Opleidingen maakt leren fun! We leren je om voorzichtig te werk te gaan met deze cosmeceuticals & nutricosmetics en ze op de juiste manier toe te passen. Onze huidtherapeuten hebben alle inside information over deze revolutionaire huidproducten en jij straks ook! Laat je klanten letterlijk en figuurlijk shinen!

Wat leer je?

Kom tijdens deze opleiding alles te weten over de ingrediënten van cosmetica en beantwoord de vraag: wat zijn cosmeceuticals? Je gaat je verdiepen in wet- en regelgeving m.b.t. cosmetica en het inzetten van voedingssupplementen (nutricosmetics) voor klanten. Na deze opleiding weet je alles over macro- en micronutriënten en ben je op de hoogte van de laatste medisch-wetenschappelijke studies. Op deze manier kun je jouw klanten op de beste manier adviseren en ze helpen aan een gezondere levensstijl en huidverzorging. Een all-in beautypakket voor je klanten; dat is wat jij straks kunt bieden! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

More, better, faster

Les krijgen van gediplomeerde huidtherapeuten en de hele lesdag benutten in plaats van een korte cursus van een paar uurtjes. Dat willen we toch allemaal? Bij Jolange Opleidingen leer jij meer, beter en sneller. Je krijgt les in kleine groepen waardoor je alle aandacht krijgt van onze huidspecialisten. Ben jij op zoek naar een betaalbare opleiding die jou alles kan bieden op het gebied van cosmeceuticals en nutricosmetics? Kies dan voor kwaliteit bij een erkende opleider: Jolange Opleidingen. Because you deserve it!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Niet op elkaar oefenen, meer praktijkuren en kleine klassen
Samenwerking met Groothandel Derma Codes
Erkend certificaat, Jolange is CRKBO geregistreerd
Niet geslaagd, gratis herexamen
Geen inschrijfkosten

Dit wil je niet…

❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Geen samenwerking met groothandel
❌ Geen erkend certificaat
❌ Niet geslaagd? Geen diploma
❌ Onnodige inschrijfkosten