Elektrisch Ontharen

Aanbieding!

Opleiding Elektrisch Ontharen met branchediploma

Wil jij opgeleid worden volgens de nieuwste methodes voor Elektrisch ontharen? Elektrisch ontharen is een zeer populaire methode om overbeharing op iedere plek  te verwijderen. Binnen de schoonheidsbranche is er veel vraag naar permanente ontharing. Veel mensen willen af van ongewenste haren op bepaalde delen van het gezicht of  lichaam. Haren kunnen middels elektrische ontharingsbehandelingen definitief worden verwijderd. Zelfs bij rode en grijze haren!

Wat leer je?

Tijdens deze specialisatie leer je twee verschillende elektrische ontharingsmethodes, namelijk diathermie en blend. Daarnaast beoefen je ook het verwijderen van huidoneffenheden zoals couperose, spider naevi en fibromen. De laatste lesdag staat in het teken van het maken van een proefexamen. Zo kom je tijdens het echte examen niet voor onverwachtse verrassingen te staan. Wil jij deze gespecialiseerde behandelingen ook aanbieden in jouw salon? Start dan nu met deze opleiding. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Meer, beter, sneller

Jolange Opleidingen biedt deze opleiding aan in gehele opleidingsdagen, in plaats van dagdelen. Ook sturen wij voorafgaand aan jouw opleiding het theorieboek toe. De theorie leer je middels thuisstudie. Op deze manier kun je de opleiding binnen een korte periode afronden en heb je jouw diploma binnen no-time op zak!

* Let op: Tijdens de opleiding Elektrisch Ontharen dien je je eigen apparatuur en naalden mee te brengen. 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Aansluiten bij ANBOS. Aanvraag AGB-code mogelijk!
Gehele lesdagen, geen dagdelen!
Niet op elkaar oefenen, dubbele lesuren. 95% praktijkuren!
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Inclusief digitaal lesboek en werkmap t.w.v. €42,05
Niet geslaagd? Gratis herexamen

Dit wil je niet…

❌ Geen erkende opleider
❌ Lessen in dagdelen, laag opleidingstempo
❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Geen lespakket, waardoor je niet thuis kunt oefenen
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen diploma