Bruidskapsels – Bridal Basis

Bruidskapsels – Bridal Basis | Certificaat

Is het jouw droom om bruidsstyliste te worden en heb jij passie voor hairstyling, maar heb jij hier nog geen tot weinig ervaring in? Dan is deze opleiding Basis Bruidskapsels – Bridal de perfecte eerste stap in jouw nieuwe carrière. Lees snel verder om erachter komen wat deze opleiding bruidskapsels zo bijzonder maakt.

Hairstyling is één ding, maar het haar stylen voor bruiden is heel wat anders. Een bruidskapsel moet heel de dag en heel de avond perfect in model blijven zitten. Dat is wel anders dan met een doorsnee opsteekkapsel. Hier spendeer je als hairstylist 20 minuten aan, terwijl je met the perfect bridal look al snel 60 minuten bezig bent. Kies daarom voor een vakkundige kappersschool zoals Jolange Opleidingen en leer hoe jij de basis legt voor het perfecte bruidskapsel.

Wat leer je

Voordat je een bruidskapsel gaat maken dien je als eerste de basistechnieken volledig onder de knie te hebben. Alleen hierdoor kunt je de eerste stap zetten als een bridal artist! Je start met het wassen en föhnen van het haar, waardoor je het haar verfijnt, laat glanzen, zachter en pluisvrij maakt. Foutloze Curls & Waves zijn de bouwstenen voor het verstevigen van het bruidskapsel. Half opgestoken, een hoge updo, opzij gestoken, of prachtige 3D krullen. Dit komt allemaal aan bod tijdens deze basisopleiding bruidskapsels.

Start your bridal hairstyle career

De bridal hair opleiding kan door iedereen gevolgd worden die graag meer wil leren over bridal hairstyling en zich daarin wil specialiseren. Je hebt voor de start van deze basisopleiding bruidskapsels geen vooropleiding of ervaring nodig. Je kunt direct aan de slag met het waarmaken van jouw droom tot bridal hairstylist

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

GRATIS readers t.w.v. €66,-
Hoge korting bij aanschaf startpakket Derma Codes
Professioneel opleidingsinstituut (BTW-vrij)
Kleine klassen en meer praktijkuren
Persoonlijke begeleiding middels Online Support
Niet geslaagd? Gratis herexamen

Andere opleiders:

❌ Geen gratis readers
❌ Geen startpakket, extra kosten en niet kunnen oefenen
❌ Geen professioneel opleidingsinstituut 
❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat