Bruidskapsels – Bridal Basis

Bruidskapsels – Bridal Basis | Certificaat

Is het jouw droom om bruidsstyliste te worden en heb jij passie voor hairstyling, maar heb jij hier nog geen tot weinig ervaring in? Dan is deze opleiding Bruidskapsels – Bridal Basis de perfecte eerste stap in jouw nieuwe carrière. Hairstyling is één ding, maar het haar stylen voor bruiden is heel wat anders. Een bruidskapsel moet heel de dag en heel de avond perfect in model blijven zitten. Dat is wel anders dan met een doorsnee opsteekkapsel. Hier spendeer je als hairstylist 20 minuten aan, terwijl je met the perfect bridal look al snel 60 minuten bezig bent. Kies daarom voor een vakkundige kappersschool zoals Jolange Opleidingen en leer hoe jij de basis legt voor het perfecte bruidskapsel.

Wat leer je

Bij Jolange Opleidingen laten we niets aan het toeval over. Je leert veel en nog snel ook. Maar voordat je een bruidskapsel gaat maken dien je als eerste de basistechnieken volledig onder de knie te hebben. Alleen hierdoor kan je de eerste stap zetten als een Bridal Artist! Je start met het wassen en föhnen van het haar, waardoor je het haar verfijnt, laat glanzen, zachter en pluisvrij maakt. Foutloze Curls & Waves zijn de bouwstenen voor het verstevigen van het bruidskapsel. Jij gaat prachtige 3D krullen creëren en verwerken in zowel klassieke als moderne bruidskapsels met de trends van dit jaar. And that’s not all! Eigen creaties met combinatietechnieken creëren? Of wat dacht je van Vintage bruidskapsels! Yes you can! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Are you ready?

Jolange denkt met jou mee. Get ready voor de beste lessen en de snelste resultaten! Onze opleiding basis Bruidskapsel volg je in 3 dagen. Meer lessen zijn niet nodig, dat zou jou alleen maar onnodig tijd en geld kosten. Let’s not make things complicated! Wij geven onze opleiding in kleine klassen, met meer aandacht en meer lesuren. Je hoeft bij ons geen model te regelen, want je oefent op een oefenhoofd. Gelukkig maar, want na een paar uur trekken aan het haar en steeds dezelfde handelingen, zal jouw model er wel klaar mee zijn. Maar jij nog niet! You want more and more and more! En dat is wat we je geven. Kom maar op, we hebben er zin in. Onze eerlijke recensies liegen hier niet om!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Eerlijke recensies via onafhankelijk bureau
Inclusief digitaal lesboek t.w.v. €66,15

Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Professioneel opleidingsinstituut (BTW-vrij)
Kleine klassen en meer praktijkuren
Niet geslaagd? Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Recensies in eigen beheer
❌ Geen lesboeken inbegrepen

❌ Geen lespakket, extra kosten en niet kunnen oefenen
❌ Onprofessioneel en chaotische leeromgeving 
❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat