Piercer Masterclass

Aanbieding!

Opleiding Piercer Masterclass | Certificaat

Education never ends! Ben jij een ervaren Piercer en wil jij jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Speciaal voor deze professionals heeft Jolange Opleidingen de Masterclass Piercen ontwikkeld. In deze masterclass komen verschillende ingewikkelde piercings aan bod en is er ook ruimte om piercings naar keuze te leren. Deze Masterclass is geschikt voor cursisten die bij ons de basisopleiding Piercer hebben afgerond en direct verder willen doorstromen. Ook ervaren piercers kunnen deze opleiding volgen om zich te verdiepen in de meest ingewikkelde piercings. Geen ellenlange inwerktrajecten waarbij jij maandenlang met een mentor in een tattoo/ piercingstudio moet meelopen. Maar een vlot en inspirerende leeromgeving met alles erop en eraan. Let’s go! 

Wat leer je?

Piercings als lippiercing eskimo, smiley-, cheek-, surface-, tong- en bridgepiercings komen allemaal aan bod tijdens deze masterclass. And thats not all! Je leert nog veel meer tijdens de opleiding Masterclass Piercen. Onze professionele Piercer docent is van alle markten thuis en begeleid jou bij het zetten van de moeilijkste piercings. Tijdens deze driedaagse masterclass ga je werken met echte modellen, zodat je na de opleiding gelijk als expert aan de slag kan! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Sharpen your needles

Wij snappen jouw passie voor Piercen als geen ander. Piercen is meer dan een gaatje prikken in de huid. Lichaamsversiering is iets moois waar jij aan kunt bijdragen. Moeilijke piercing plaatsen dat is niet zonder gevaar. Volg daarom een gecertificeerde opleiding waarbij de piercing docenten hoog getraind zijn. Think Twise bij Jolange Opleidingen ben je aan het juiste adres! Jij staat net als ons voor professionaliteit en gaat graag even dat stapje verder. Zorg dat je alle facetten binnen het piercen te weten komt met deze Masterclass en take yourself to the limit! 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Waardevol Certificaat
Digitaal lesboek inbegrepen
Inclusief gebruik van piercingtangen

GGD goedgekeurde leslokalen en werkwijze
Persoonlijke begeleiding, veel 1-op-1 momenten
Niet geslaagd? Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Je krijgt meestal geen certificaat
❌ Geen digitaal lesboek
❌ Geen gebruik van piercingtangen

❌ Onprofessionele werkwijze, les vanuit een shop
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat