Marmer Nail Art

Opleiding Marmer Nail Art met certificaat

Wil jij je klanten meer aanbieden dan de simpele stijlvolle gelnagels en jezelf onderscheiden van andere nagelstudio’s? BINGO! Je hebt de opleiding Marmer Nail Art bij Jolange Opleidingen in Rotterdam gevonden die jou laat opvallen tussen de rest van de stylistes. Marmernagels zijn gebaseerd op marmernatuursteen waarbij geen één steen hetzelfde is, dus ook elke nagel is anders. Door de diepte van de kleuren en aders (ook wel stroken) die door de natuursteen lopen ontstaat er een onregelmatig patroon. Elke nagel is uniek waardoor je een verbluffend eindresultaat krijgt. Wait no more en meld je bij ons aan. In één dag of avond breid jij je vaardigheden uit.

Wat leer je?

Jij gaat op kunstnagels met acryl, gel en gel polish de mooiste marmereffecten creëren. Hiervoor komen verschillende technieken aan bod zoals: Wet in Wet marmer techniek, Full cover marmer, Ombre marmer en Cut in marmer. You want to learn more? Goede instelling, want wij leren je hoe je de stroken in de marmersteen tot leven brengt met glitters, folie en bladgoud. Bij ons krijg je ook een stukje kleurenleer waardoor je mooiste marmer-resultaten behaalt. Klanten gaan bij jou het wauw-effect ervaren als ze de resultaten zien. Jij zorgt voor tevreden klanten waardoor ze terugkeren. Wij besteden om die reden ook aandacht aan de nabehandeling en geven een demo opvullen van de verschillende marmer technieken. Wil jij dit ook leren? Schrijf je dan nu in voor de opleiding Marmer Nail art! Trust us, you wil NAIL this! Benieuwd naar wat je in deze opleiding gaat ‘kennen’ en ‘kunnen’? Check het volledige lesprogramma hieronder.

You can do this!

In één dag brengen wij jou de kunsten van het marmer nail art bij. We know what’s important! Dus werken we in kleine klassen zodat er meer aandacht voor jou is. Aan het einde van de dag- of avondopleiding ga jij tevreden, en met een hoop nieuwe kennis naar huis en een certificaat op zak. Je kan de geleerde kennis direct in de praktijk toepassen.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Niet geslaagd? Gratis herkansing
Eerlijke recensies, aangesloten bij Feedback Company
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
Geen inschrijfgeld
Kleine groepen en les van gediplomeerde docenten

Dit wil je niet…

❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Recensies in eigen beheer
❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren
❌ Onnodige inschrijfkosten
❌ Grote klassen, weinig persoonlijke aandacht