Marmer Nail Art

Opleiding Marmer Nail Art met certificaat

Wil jij jouw klanten verblijden met de mooiste nagels die ze ooit gehad hebben? Dan is dit de Nail Art opleiding voor jou!
Geef jouw creativiteit de ruimte en maak jouw nagelsalon nóg aantrekkelijker. Door Marmer Nail Art aan te bieden zijn jouw klanten niet meer bij je weg te slaan. Een marmernagel is gebaseerd op de marmernatuursteen. Door de diepte van de kleuren en aders (ook wel stroken genoemd) die door de natuursteen lopen, ontstaat er een onregelmatig patroon, waardoor geen enkele marmersteen hetzelfde is.

Wat leer je?

Wij leren jou hoe je de mooiste marmereffecten creëert op kunstnagels, Dit doe je onder andere met acryl, gel en gel polish. De technieken die o.a. aan bod komen: Wet in Wet marmer techniek, Full cover marmer, Ombre marmer en Cut in marmer. Maar dat is nog niet alles. De stroken in de marmersteen ga je tot leven brengen met glitters, folie en bladgoud. Tijdens de kleurenleer ontdek je hoe jij de mooiste marmer-resultaten behaalt. Hierdoor krijgen jouw nagel-dessins een mindblowing wauw-effect. Trust us, you will NAIL this! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Niet geslaagd? Praktijk herexamen inbegrepen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren. 95% praktijkuren!
✔ Incl. certificaat, Jolange is CRKBO geregistreerd
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten