Cryolipolyse

Beauty apparatuur opleiding Cryolipolyse met certificaat

“Ik zou willen dat ik ook plaatselijk af kon vallen” of “Ik kom maar niet van mijn buikvet af”. Dit zijn opmerkingen die je vast regelmatig voorbij hoort komen in jouw schoonheidssalon of vriendenkring. Met cryolipolyse/cryotherapie is dit nu mogelijk! Met deze revolutionaire behandeling bevries je plaatselijk de vetcellen. Hierdoor sterven ze af en ben je binnen de kortste keren van het vet in jouw probleemzone af!

Het bevriezen van de vetcellen klinkt misschien simpel, maar een afslankbehandeling geven met een Cryolipolyse apparaat is zeer geavanceerd. Het is daarom belangrijk dat je jouw cryolipolyse opleiding bij een professioneel opleidingsinstituut volgt. Hierdoor kun je problemen, zoals huidbeschadiging of oude apparatuur, te allen tijde voorkomen!

Om jou kennis te laten maken met de allernieuwste apparatuur op het gebied van Cryolipolyse introduceren wij jou tijdens de opleiding met de apparatuur van Derma Codes. Dé koploper op het gebied van onder andere de beste afslank apparatuur en Lasers.

Jolange Opleidingen kan deze opleiding in 1 dag aanbieden! Doordat je de theorie vooraf toegezonden krijgt en zelf thuis voorbereid hoef je hier geen extra lesdag aan te spenderen. Ook wij weten dat het volgen van een opleiding al duur genoeg is. Wij helpen je dus graag om in tijd en kosten te besparen!
Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Theorieboek inbegrepen t.w.v. €36,05
✔ Inclusief gebruik van apparatuur
✔ Niet geslaagd? Gratis herkansing
✔ Jolange Opleidingen is CRKBO geregistreerd
✔ Kleine groepen met gecertificeerde docenten