PMU Powderbrows Artist

PMU Powderbrows | Erkend certificaat

Making Powderbrows is my Super Power! Wil jij de meest populaire PMU-techniek leren om zo de meest strakke en perfecte Powderbrows met ombre-effect te creëren? Dan is de opleiding PMU Powderbrows Artist met erkend Certificaat jou op het lijf geschreven. Deze opleiding is ideaal voor startende PMU artiesten. In deze 3-daagse opleiding komen alle facetten aan bod om perfecte Powderbrows te creëren.

Tijdens deze unieke opleiding leer jij alle theoretische lesstof over de kleurenleer, de theorie over de huid en de GGD richtlijnen. De 2e lesdag staat volledig in het teken van het uitmeten, voortekenen en shapen van de wenkbrauwen. Ook oefen je gelijk al met jouw PMU-apparaat op latex kunsthuid. De 3e en laatste lesdag brengen we alles in de praktijk en ga jij prachtige PMU Powderbrows plaatsen. “Do we need to say more? Let’s go!”

Wat leer je?

Kleurenleer, intake, GGD hygiënerichtlijnen, wenkbrauwen stylen en shapen, subtiel omlijnen van de wenkbrauwen voor een superstrakke wenkbrauw, Powderbrows, Ombre-techniek, shading-technieken, pixel-techniek, swish-techniek, nazorg.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Inclusief werkmap & reader
✔ Online support

✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren. 95% praktijkuren.
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Erkend opleider CRKBO geregistreerd
✔ Aansprakelijkheidsverzekering mogelijk