PMU Powderbrows Artist

PMU Powderbrows | Certificaat

Making Powderbrows is my Super Power! Wil jij de meest populaire PMU-techniek leren om zo de meest strakke en perfecte Powderbrows met ombre-effect te creëren? Dan is de opleiding PMU Powderbrows Artist met Certificaat jou op het lijf geschreven. Powderbrows plaats je met een PMU apparaat en een naaldmodule. Door de juiste handbeweging te maken zet jij duizenden kleine pixels (stipjes) in de huid. Deze pixels vormen een zachte schaduw.  Deze opleiding is ideaal voor startende PMU artiesten. Alle facetten komen aan bod om de perfecte Powderbrows te creëren.

Wat leer je?

Tijdens deze unieke opleiding leer jij alle theoretische lesstof over de kleurenleer, de theorie over de huid en de GGD richtlijnen. Naast het uitmeten, voortekenen en shapen van de wenkbrauwen ga jij gelijk al met jouw PMU-apparaat oefenen op kunsthuid. Tijdens de praktijkles kan jij kan bepalen of Powderbrows met Ombre-techniek of een Soft Powderbrows het mooiste resultaat geeft. Middels onze signature Jolange contour-techniek leer jij vrijwel onzichtbaar contouren voor superstrakke resultaten. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder. 

Make a difference

Jij kent ze vast wel? De talloze voor- en na-foto’s van PMU specialisten waarbij je alleen maar dezelfde vorm en manier van pigmenteren ziet. Dit hoort niet! Als echte PMU Artiest pas jij de vorm, de intensiteit van het pigment en alle andere facetten specifiek af op jouw klant. We are keeping it real! Geen enkele klant is hetzelfde! Kies voor een opleiding waar jij leert om zelf afwegingen te maken en te adviseren. Do we need to say more? 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Voor de start al toegang tot alle theorie
Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €23,95

Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes 
Certificaat, mogelijkheid omzetten Brow Artist
Diverse Powderbrow-technieken in één opleiding!
Geen inschrijfkosten!

Dit wil je niet…

❌ Hoge kosten aan theorieboeken zonder online inzage
❌ Lesboek niet inbegrepen

❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Geen professionele opleider, certificaat heeft geen waarde
❌ Je leert maar 1 techniek, achterhaalde werkwijze!
❌ Hoge administratiekosten