Vasculaire Laser

Opleiding Vasculaire Laser met certificaat

Scale up your skills! Na afronding van deze awesome opleiding kun jij werken met een vasculaire laser. En dat is niet zomaar een laser; deze vaatlaser is een echte must in jouw salon of praktijk! In slechts één sessie verwijder je vlekjes, bobbeltjes en plekjes op de huid. Trust us: jouw klanten gaan hier heel blij van worden! Onze gecertificeerde huidspecialisten hebben jarenlange ervaring met Laser specialisatie en zitten bomvol kennis! Omdat Jolange Opleidingen de klassen klein houdt en je thuis al de theorie kunt voorbereiden, ligt ons tempo hoger dan bij andere opleiders. Meer lesuren in een relatief korte tijd betekent meer leren en snel resultaat! Slaag je niet? No worries: bij ons ontvang je een extra GRATIS les om je toch dat laatste zetje te geven voor een succesvol einde. We got you!

Wat leer je?

Tijdens deze opleiding leer je te werken met de allernieuwste V-Light Elite Vasculaire Laser. Je leert alles over de huid en verschillende huidaandoeningen, maar natuurlijk gaan we ook aan de slag met het apparaat en alle verschillende behandelingen die mogelijk zijn. Zo ga je verschillende huidaandoeningen aanpakken, denk aan het verwijderen van spataderen, couperose en spider naevi, besenreiser en kersenwratjes. Pigmerntvlekken en ouderdomsvlekken verdwijnen ook als sneeuw voor de zon dankzij dit topapparaat, net als striae en littekens. Omdat wij samenwerken met de inpandige laser groothandel Derma Codes maak jij kennis met apparatuur van de hoogste kwaliteit. Only the best is good enough! Heb je een eigen Vasculaire Laser? Dan mag je deze uiteraard meebrengen naar de opleiding. Meer weten over alle ins and outs van deze opleiding? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

No time to waste!

Voordat je start met de opleiding ontvang je het uitgebreide lesboek, zodat je je thuis al kunt voorbereiden op het theoretische gedeelte. Hierdoor kunnen wij de opleiding verkort aanbieden, namelijk binnen één dag! Dit scheelt aanzienlijk in tijd en kosten. See you soon!

*Let op: Momenteel is het alleen mogelijk om deel te nemen aan deze opleiding wanneer je een eigen Vasculaire Laser meebrengt.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Theorieboek inbegrepen t.w.v. €11,99
Geen administratiekosten
Professioneel certificaat, Jolange is CRKBO geregistreerd
Kleine groepen met gediplomeerde docenten 
Niet geslaagd? Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Geen lesboeken
❌ Hoge inschrijfkosten
❌ Geen erkend leerbedrijf 
❌ Les in een salon, geen gediplomeerde docenten
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat