Heren Kapper

Kappersopleiding Heren Kapper | Diploma

Deze unieke en betaalbare herenkapperopleiding met vak- diploma is zo opgezet dat jij straks alle herenkapsels kunt rocken: knippen, stylen en föhnen. Jij gaat voor niets minder dan de crème de la crème in het herenkappersvak? Jolange Opleidingen geeft geen basis-kappersopleiding van een paar lesjes waardoor jij na de opleiding nog niks kan en vervolgopleidingen moet volgen of zelf stage moet lopen. Don’t waste your money and time!

Een kappersopleiding van 3 uurtjes per les? Absolutely not! Wij doen het anders dan andere kappersscholen. Je hebt max. 6 uur en 18 weken “half jaar” 1x per week les nodig. Onze gediplomeerde kappersdocenten zorgen dat jij een perfect inzicht in alle kapperstechnieken krijgt en kan uitvoeren. Onze kappersopleiding voor heren behandelt werkelijk álles. En dat is helemaal jouw stijl! Na deze opleiding hairstyling voor mannen ben jij klaar om direct als een ervaren herenkapper aan de slag te gaan of om de show te stelen in een high-end kappersstudio. Are you ready for it?

Wat leer je?

Wat leer je niet? Jij gaat verder dan de basisherenkapper, van simpele herenkapsels tot stoere barbier looks. Of het nu lang, kort, of welk model haar jouw klant ook maar wenst, jij kunt het waar maken. Jij weet hoe het moet. Jij gaat all over the top! Je leert alle herenmodellen andere van trendy, moderne, stoere kapsels, old & new school haarkapsels en zelfs een vleugje klassieke haarkapsels. Niks is te gek; jij krijgt het in de vingers. Wat dacht je van föhnskills, tondeuse wizardry, en natuurlijk niet te vergeten, de styling game en een relaxte hoofdmassage. Jij rockt straks alles wat met het haar van mannen te maken heeft. We’re not keeping any secrets. Check ons lesprogramma!

Happy @ Jolange!

Jij wilt jezelf profileren als een ervaren kapper met geavanceerde vaardigheden, waarbij je bedreven bent in complexe knip- en stylingtechnieken en een dieper begrip hebt van haarstyling. Jolange Opleidingen is niet zomaar een beauty- en kappersschool; onze kappersdocenten zijn professionals met ervaring en diploma’s, speciaal getraind om jou de beste en nieuwste skills bij te brengen. Bij ons beland je niet zomaar in een kapsalon tussen de klanten voor je les. Wij gaan voor persoonlijke aandacht, gegarandeerde kwaliteit, en een serieuze kickstart van jouw carrière in het mooie kappersvak! Jolange Opleidingen is niet zomaar een leerbedrijf; we zijn vakkundig en CKRBO-geregistreerd. You deserve it! En wat nog belangrijker is: jouw toekomstige klanten verdienen ook alleen het allerbeste.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Samenwerking met groothandel Derma Codes
Erkend certificaat
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Incl. trainingsfilms & Online Support
Je krijgt van ons…
   Digitale lesboeken & een Knipschaar t.w.v. €265,30

Dit wil je niet…

❌ Geen samenwerking met groothandel
❌ Geen professionele opleider
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Excl. Online Support
❌ Geen extra digitale lesboeken & materialen