Heren Kapper

Kappersopleiding Heren Kapper | Diploma

Deze opleiding herenkappen biedt een vakdiploma en geeft les in knippen, stylen en föhnen. Jolange Opleidingen biedt een uitgebreide kappersopleiding voor herenkapsels. De opleiding zorgt ervoor dat je goed voorbereid en bedreven bent in het herenkappersvak. In tegenstelling tot andere opleidingen ben je met deze training klaar voor succes zonder dat je verdere training nodig hebt. De heren kapper/ barber opleiding is één dag per week naar school van 6 uur per les, gedurende 18 weken. Dit zorgt voor een gehele opleiding met persoonlijke begeleiding en een top leerervaring voor een echte herenkapper in spé.

Wat leer je?

Klaar om je knipvaardigheden voor mannen naar een hoger niveau te tillen? Van basistrimmen tot stijlvolle kapperslooks, alle nieuwe technieken komen aan bod. Jolange Opleidingen is namelijk niet van het halve werk, bij ons krijg je begeleiding van barbers die jou naar de top brengen. Ongeacht de lengte of stijl, we leren je de nieuwste technieken. Trendy, modern, klassiek, we hebben het allemaal. Föhnen, tondeusevaardigheden, het geven van persoonlijk advies of de perfecte fade, wij zorgen ervoor dat je een pro wordt. Maak je klaar om de wereld van het mannenhaar te rocken en ga aan de slag als herenkapper! Ontdek nu ons lesprogramma en krijg op korte termijn succes in het kappersvak.

Happy @ Jolange!

Jij wilt jezelf profileren als een ervaren kapper met geavanceerde vaardigheden, waarbij je bedreven bent in complexe knip- en stylingtechnieken. Jolange Opleidingen is niet zomaar een beauty- en kappersschool; onze kappersdocenten zijn gepassioneerde trainers met ervaring en diploma’s, speciaal getraind om jou de beste en nieuwste skills bij te brengen. Bij ons beland je niet zomaar in een kapsalon tussen de klanten voor je les. Wij gaan voor persoonlijke aandacht, gegarandeerde kwaliteit, een goede basis en een serieuze kickstart van jouw carrière in het mooie kappersvak! Jolange Opleidingen is niet zomaar een barber school; we zijn vakkundig en CKRBO-geregistreerd en werken met sociale partners zoals de ANKO. You deserve it! En wat nog belangrijker is: jouw toekomstige klanten verdienen het echte werk.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Samenwerking met groothandel Derma Codes
Erkend certificaat
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Incl. trainingsfilms & Online Support
Je krijgt van ons…
   Digitale lesboeken & een Knipschaar t.w.v. €265,25

Dit wil je niet…

❌ Geen samenwerking met groothandel
❌ Geen professionele opleider
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Excl. Online Support
❌ Geen extra digitale lesboeken & materialen