Babyboom Nagels

Opleiding Babyboom Nagels met certificaat

Nails are a woman’s favorite accessory. En jij als ambitieuze nagelstyliste wil natuurlijk wél de techniek beheersen om de mooiste babyboom nagels bij jouw klanten aan te brengen.

Babyboom nagels zijn namelijk de nieuwe French manicure en dus compleet hip & happening. De techniek staat bekend om de zachte overloop van licht roze naar wit met acryl. Er is dus geen scherpe witte rand meer, ook wel de “smile line” genoemd. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw nagelstyling carrière? Lees snel verder.

Wat leer je?

Tijdens deze opleiding leer je met acryl een babyboom te plaatsen. Zoals gezegd is het bij deze techniek belangrijk dat de overloop van het roze acryl naar het witte acryl naadloos is. Wij leren jou stap voor stap hoe jij deze prachtige nagels kunt maken. Wil je liever werken met kleuracryl of met glitter acryl? No worries, ook de Colorboom Nails en de Glitterboom Nails komen tijdens deze opleiding ook aan bod. Voor deze opleiding heb je ervaring met acryl nodig, maar we hebben het vermoeden dat dit voor jou geen enkel probleem is! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Niet geslaagd? Praktijk herexamen inbegrepen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren. 95% praktijkuren!
✔ Incl. certificaat, Jolange is CRKBO geregistreerd
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten

Start op 17 september en krijg 50% korting op je lesgeld!