Over TCI 

Voor branches en regionaal bedrijfsleven is TCI een belangrijke leverancier van nieuwe beroepsbeoefenaren op de markt, herkend aan de kwaliteit die TCI met de diplomeringen uitdraagt. Daarom ondersteund TCI vanuit hun rol als examenorganisatie ook ontwikkeling en innovatie voor onderwijsinstellingen en docenten. Voor branches en de overheid zijn zij een solide partner die betrouwbare examens organiseert en levert en zorgt voor een efficiënte bedrijfsvoering en continuïteit van de dienstverlening. TCI is aangewezen door Jolange Opleidingen als landelijke exameninstelling.

Goed om te weten

• TCI is aangewezen als exameninstelling voor de branche Pedicure als vermeld bij Stichting Bravo;
• TCI is erkend als exameninstelling voor de branche Schoonheidsspecialist als vermeld bij de Anbos;
• TCI staat geregistreerd als exameninstelling in de CREBO (Brinnr. 27RA);
• TCI is een gevalideerd examenleverancier voor het MBO.

Vrijstellingen

Indien je in al bezit bent van diploma’s, cijferlijsten of certificaten waarin soortgelijke inhoud reeds is getoetst met voldoende resultaat, kun je wellicht in aanmerking komen voor vrijstellingen.

Een vrijstelling kan alleen worden verleend op basis van eerder behaalde diploma’s, cijferlijsten of certificaten. Indien er sprake is van veel ervaring zonder dat deze ervaring is verzilverd middels diploma’s of certificaten, is het niet mogelijk gebruik te maken van de vrijstellingsprocedure.

Ervaring dient eerst te worden verzilverd in een EVC certificaat, waarna vrijstelling kan worden verleend. Om in aanmerking te komen voor het EVC certificaat om de ervaring te verzilveren, dient de EVC procedure te worden gevolgd. Indien je vrijstelling wilt aanvragen op basis van een diploma, cijferlijst of certificaat kun je het vrijstellingsformulier hieronder downloaden.

Vrijstelling aanvragen

Via deze link kun je het vrijstellingsformulier downloaden. Dit formulier kun je zelf bij TCI indienen. De onderwijsinstelling ontvangt de uitslag van het vrijstellingsverzoek. Voor de voetverzorging geldt dat de procedure is vastgelegd in het reglement instroomeisen, EVC en vrijstellingen beleid van Stichting Bravo.

Prijslijst Pedicure Versneld Niveau 3

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Prijslijst Medisch Pedicure

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Prijslijst Schoonheidsspecialist Versneld Niveau 3

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Prijslijst Schoonheidsspecialist Niveau 4

Klik op de afbeelding om deze te vergroten