Pico Laser

Opleiding Pico laser met certificaat

Jij wilt toch ook opgeleid worden met de nieuwste en snelste Pico laser? Doordat wij samenwerken met Groothandel Derma Codes kunnen wij lesgeven met de allernieuwste apparatuur en technologieën waarmee de beste resultaten behaald kunnen worden.

Wat leer je?

De PicoSecond Laser is de opvolger van de Q- switched YAG Laser en maakt gebruik van een veel kortere en krachtigere puls. Je gaat tijdens de opleiding Pico Laser aan de slag met het verwijderen van tatoeages, permanente make-up, pigmentvlekken en vasculaire behandelingen zoals couperose.

Zelfs huidverbeteringsbehandelingen, zoals de zeer gewilde Carbon Laser Peeling kunnen moeiteloos uitgevoerd worden met de Pico Laser! Door de absorptie van het laserlicht word de huid gestimuleerd. Hierdoor wordt de elasticiteit verbeterd en de huid aanzienlijk verstevigd.  En last but not but least wordt er een zorgt de Carbon Peel  voor een “peeling” van de huid, verfijnt van de poriën en herstelt de vette huid. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Inclusief gebruik van apparatuur
✔ Inclusief digitaal lesboek t.w.v. €42,05
✔ Niet geslaagd? Gratis herkansing
✔ Jolange Opleidingen is CRKBO geregistreerd
✔ Kleine groepen en les van gecertificeerde laserspecialisten