Harsen Complete Lichaam

Opleiding Harsen Complete Lichaam | Met Certificaat

Yes! This is what you are looking for. Deze ontharingsopleiding Harsen Complete lichaam is nergens zo uitgebreid als bij onze beautyschool. Wij weten jou in no-time alles over de ontharingstechnieken van het lichaam en gezichtsbeharing te leren voor in jouw eigen wax-bar of ontharingssalon. Bij Jolange Opleidingen laten we niets aan het toeval over. In dit vakgebied telt ieder detail. Je leert alles over de voorbereiding en nabehandeling van de huid. Fouten en of huidbeschadigingen herstellen? No way! Wij leren jou hoe je fouten kunt voorkomen! Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor het ontharen van vrouwen. 

Wat leer je

Awesome! Jij hebt straks de meest effectieve ontharingsmethodes in de vingers! Je gaat direct aan de slag met het ontharen van het gehele lichaam. Hierbij komen de wenkbrauwen, bovenlip, oksels, armen, benen, schouders, borst, buik en bikinilijn aan bod. Je leert zelfs om de oren en de neus te ontharen! Wil je tijdens de opleiding ook de intieme zones aanpakken? Dit is mogelijk om bij te boeken tijdens het inschrijven voor deze opleiding. Jij kan dan op deze manier de perfecte bikinilijn creëren! En wat dacht je van de ‘Brazilian Wax’. Alles is mogelijk! Na een ontharingsbehandeling zijn jouw klanten altijd summerproof. The possibilities are endless! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Fast and uncomplicated

Be amazed! Wij geven geen drie uurtjes les per dag, jij krijgt maar liefst 7 uur les! Jolange denkt met jou mee. Onze opleiding harsen volg je in 1 dag. Meer lessen zijn niet nodig! Dat zou jou alleen maar onnodig tijd en geld kosten. Voorafgaand aan de opleiding kun jij jouw digitaal lesboek al downloaden, zodat je de theorie thuis kunt voorbereiden. Zo kunnen we in de lessen direct aan de slag met de praktijk, maar liefst 95% praktijkuren. Ook oefen je bij deze opleiding niet op elkaar, maar op echte modellen. Let’s not make things complicated! 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Digitaal lesboek inbegrepen €11,99
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren!
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Incl. certificaat. Jolange Opleidingen is CRKBO geregistreerd
Kleine groepen met vakbekwame docenten

Dit wil je niet…

❌ Geen digitaal lesboek
❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Geen erkende opleider
❌ Grote groepen, weinig aandacht