Allround Wimperstyling

Beauty opleiding | Allround Wimperstyling | Vakdiploma

Embrace the art of creating beauty. Want yes, een kunstvorm is het! Naast jouw passie en talent, heb je ook geduld nodig om de mooiste wimperextensions te kunnen plaatsen. Véél geduld zelfs. Je hierin specialiseren door op YouTube filmpjes te kijken? Please, doe het niet. Tutorials zijn eenrichtingsverkeer en je krijgt de details niet mee. Voorkom fouten en beschadigingen aan de wimpers van jouw klanten! Helaas gaat dat vaak mis en dan komen mensen alsnog naar ons. Jolange is een professionele opleider, bij ons krijg je les van gediplomeerde enthousiaste docenten die zelf ook veel ervaring hebben in het vak. Ook in een salon van iemand les krijgen valt hierbij in het niet. Klanten die ondertussen in- en uitlopen, te weinig focus en aandacht: how about no. Bij Jolange Opleidingen zorgen we ervoor dat jij elke techniek onder de knie krijgt en alle denkbare wimperbehandelingen succesvol en op een verantwoorde manier kunt uitvoeren.

Wat leer je?

Deze opleiding is speciaal samengesteld voor beginnende wimperstylisten die meer willen leren dan alleen de basistechnieken. Bij Jolange leer jij veel meer dan bij andere wimper-opleidingen. Wij bieden je de allerbeste kwaliteit en dat is ook terug te zien aan onze positieve recensies. We know you wanna join! Je leert bij Allround Wimperstyling alle juiste technieken maar dan ook écht alle technieken om wimpers te stylen, verven, verlengen en voller te maken. Het is een erg leuke gevarieerde opleiding wimpers waarin je de volgende modules krijgt: Lash Volume Lift, Wimperextensions One by One, Russian Volume 2D tot 7D en Russian Mega Volume 8D tot 20D. Daarnaast leer je natuurlijk vele andere methodes om echte wimpers te behandelen en verlengen. That’s how we do it! Kortom: wil jij leren hoe je de meest mooie wimpers creëert en een veelgevraagde wimperstylist wordt? Maak de allerbeste keuze en schrijf je in. See you soon! Extra informatie over alles wat je tijdens deze allround cursus leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Direct aan de slag

Bij Jolange Opleidingen denken we met je mee. We zorgen dat jij zo snel mogelijk én zoveel mogelijk leert. Onze klassen zijn klein, waardoor er volop tijd en aandacht is voor extra oefening en het stellen van vragen. Voorafgaand aan de opleiding kun jij jouw Digitale lesboeken al downloaden zodat je de theorie thuis kunt voorbereiden. Zo kunnen we in de lessen direct aan de slag met de praktijk. Dat is veel beter dan saaie lessen over de theorie! Ook oefen je bij deze opleiding niet op elkaar, maar op modellen, zodat je meer lesuren hebt en het maximale uit deze leuke opleiding haalt.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Inclusief digitale lesboeken €133,10
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren!
Niet geslaagd? Gratis herexamen
Vakdiploma. Jolange is CRKBO geregistreerd
Kleine groepen met vakbekwame docenten
4 verschillende wimperstyling technieken

Dit wil je niet…

❌ Exclusief digitale lesboeken
❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren!
❌ Niet geslaagd, geen vakdiploma
❌ Geen professionele opleider
❌ Grote klassen, geen gediplomeerde docenten
❌ Basis wimperstyling technieken