Bruidskapsels – Bridal Professional

Bruidskapsels – Bridal Professional | Certificaat

Don’t look any futher. This is the place to be! Tijdens deze gevorderde opleiding bruidskapsels zoomen we in op het ontwikkelen van bruidskapsels aan de hand van meer ingewikkelde technieken en leer je patronen van opsteekkapsels herkennen en uitwerken. Het stimuleren van jouw sterkte kanten en creativiteit vinden we uiterst belangrijk. Juist op deze manier ontstaan en eigen unieke ontwerpen die iedere bruid doet stralen.

Wij zullen jou onze bigest bridal secrets vertellen… en dat tijdens onze leerzame opleiding Hairstyling Bridal – Professional. Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor iedereen die al de basistechnieken van het opsteken van het haar onder de knie hebben. Tijdens deze lessen gaan we dieper in op de nieuwste bruidskapseltechnieken en leren we je alle tips en tricks voor prachtige, pluisvrije en unieke kapsels die net een stapjes verder gaan dan de basis.

Wat leer je?

Bereid jezelf voor op het maken van amazing photoshoots van jouw mooiste bruidskapselcreaties. Tijdens deze opleiding Bridal Bruidskapsels Professional leer jij verschillende bruidskapsel met elkaar combineren. Je zult jezelf verbazen over de resultaten. Aangezien jij alle basistechnieken al beheerst kun je je volledig focussen op traditionele, klassieke, Fashion Arabic en de trendy bruidskapsels met toevoegingen van haarstukken en vullingen. Creëer Avant-Garde Bridal updo’s door gebruik van hairextensions en natuurlijk niet te vergeten de 3D krultechniek waarmee jij met het haar zelf kan omvormen naar bloemetjes, strikjes en hartjes. Een jaloersmakende skill die jij straks beheerst en geliefd is bij jouw klanten. Deze gevorderde opleiding bied je geen herhaling van de basisopleiding aan. We gaan direct door met het perfectioneren van jouw technieken en bruidskapsels. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

The perfect bridal hairstyle

Bridal Hairstyling is zeer breed en vraagt om geduld en creativiteit. Daarom vinden wij het belangrijk om onze cursisten de volle aandacht te geven, zodat er met plezier ook veel geleerd wordt. Je hebt minimaal 3 lessen nodig om de beste te worden in deze opsteektechnieken. Tussen elke les kun je door blijven oefenen, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de praktijklessen bij Jolange Opleidingen. Iedere les ga je zeker 4 bruidskapsels maken die jij tot in perfectie na deze opleiding kunt uitvoeren. Is perfection something you want? Kies dan voor een een professionele leerschool met gediplomeerde docenten!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Digitale lesboeken inbegrepen t.w.v. €66,15
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Professioneel opleidingsinstituut
Kleine klassen en meer praktijkuren
Niet geslaagd? Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Geen digitale lesboeken
❌ Geen lespakket, extra kosten en niet kunnen oefenen
❌ Geen professioneel opleidingsinstituut
❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat