Meso Gun Masterclass

Opleiding Meso Gun Masterclass met certificaat

Go for it, thank us later. Want echt, je staat op het punt om de beste keuze te maken. Jij leert prachtige jukbeenderen creëren zoals Angelina Jolie of wat dacht je van de volumineuze lippen zoals Kylie Jenner, dit is allemaal te bereiken na deze Masterclass Meso Gun! Technieken zoals de ‘Lip-Flip’ en de ‘Russian Doll lipfiller’ komen uitgebreid aan bod tijdens deze opleiding. Jij hebt natuurlijk jouw certificaat Meso Gun Therapie al behaald en wil jij je verder specialiseren tot een Meso Gun Specialist! Dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres. You will learn it all! Na deze opleiding kun jij complexe Meso Gun behandelingen uitvoeren en uitgroeien tot een echte filler specialist!

wat leer je?

Een betere vraag is: wat leer je niet? Alles wat jou naar een hoger niveau brengt zit in deze filler mesogun opleiding. Tijdens deze opleiding leer jij hoe je met fillers het gelaat kan verstrakken en corrigeren. Ongelijkheden zijn verleden tijd, want jij kan met fillers het gelaat plaatselijk opvullen. Op deze manier kun jij het gelaat symmetrisch en gelijk maken voor een prachtige uitstraling.

Welke fillers zijn er en wat is het verschil? Tijdens deze opleiding leer je alle ins en outs over hoe je tot het beste resultaat kunt komen. Met de mesogun ga jij aan de slag met het opvullen van de lippen en jij kunt afhangende mondhoeken weer laten lachen. Jouw klanten krijgen een jeugdige en jonge uitstraling doordat jij de contouren kunt vormen, de kaaklijn kunt verstrakken en jukbeenderen kunt opvullen. Ook slaan we de wangen, slapen en de neus-lippenplooi niet over tijdens deze uitgebreide Meso Gun opleiding.

Maar dan ben je er nog niet. Jij gaat ‘over the top’! Waar andere filler opleiders/klinieken stoppen zetten wij nog een tandje bij! Wat dacht van je de ‘Liquid Facelift’ (ook wel de Angel Lift genoemd) is een behandeling die aan bod komt tijdens deze opleiding. Dit is een perfecte behandeling voor een facelift met gebruik van fillers en hyaluronzuur. Waar anderen stoppen gaat Jolange verder. Wat dacht je van verschillende correcties met fillers zoals, de oorlelcorrectie, kincorrectie en de ongelijke mond. Jij maakt het uiterlijk van jouw klant mooi en gelijk. Tot slot leer jij specifieke techniek om het lichaamsvet te verminderen en kun jij een complete anti-cellulite behandeling aanbieden na deze opleiding. The possibilities are endless! Want ook ga jij na de opleiding patiënten behandelen die last hebben van haaruitval en of Alopecia. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Are u ready?

Jolange denkt met jou mee. Get ready voor de beste lessen en de snelste resultaten! Onze opleiding Meso Gun Masterclass volg je in één dag. Meer lessen zijn niet nodig, dat zou het jou alleen maar meer tijd en geld kosten. Let’s not make things complicated! Wij geven onze opleiding in kleine klassen, met meer aandacht en meer lesuren! Ook krijg je het gratis theorieboek toegestuurd, zodat je de theorie thuis kunt voorbereiden. Dit scheelt een volledige lesdag! Jolange Opleidingen weet dat het volgen van een opleiding al duur genoeg is. Dus denken wij graag met je mee!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Gratis lesboek t.w.v. €55,05
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Eerlijke recensies, aangesloten bij Feedback Company
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
Geen inschrijfgeld
Kleine groepen en les van gecertificeerde docenten

Dit wil je niet…

❌ Exclusief studiemateriaal
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Recensies in eigen beheer
❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren
❌ Onnodige inschrijfkosten
❌ Grote klassen, weinig persoonlijke aandacht