Nagelstylist Acryl

Opleiding Nagelstylist Acryl | Certificaat

Wil jij de allerbeste worden in het zetten van de mooiste acrylnagels? It’s your lucky day. Je hebt ons gevonden. Deze populaire opleiding is zo samengesteld dat jij straks alle kennis en vaardigheden in huis hebt om een specialist op gebied van acrylnagels te worden. Let op! Acrylnagels zetten leer je niet in 2 lessen of in meerdere lessen achter elkaar. Nee, wij pakken dat anders aan! Jij hebt ruimte nodig tussen de lessen om te oefenen voor jouw volgende nageltechnieken. Een online opleiding volgen tot nagelstylist? Think again! Onze docenten zijn getraind en gediplomeerd om les te geven. Bij ons leer je niet in een drukke nagelsalon tussen de klanten door. Wij kiezen liever voor persoonlijke aandacht, gegarandeerde kwaliteit en een serieuze carrière in de wereld van nagelstyling. Jolange Opleidingen is een vakkundig leerbedrijf en CKBRO-geregistreerd. You deserve it! En belangrijker nog: jouw toekomstige klanten verdienen het ook.

Wat leer je?

Na het behalen van jouw nagelstylist acryl certificaat kun jij de mooiste, sterkste en meest perfecte kunstnagels creëren! Jij leert tijdens deze opleiding hoe je nagels zet met tipverlenging, sjablonen, gekleurde glastips en nog veel meer! Maar ook leer je over de verzorging van de handen, zoals het knippen van de nagels, verzorgen van de nagelriemen en het polijsten van de nagels. Want een verzorgde hand is het halve werk. En als kers op de taart leer jij werken met glitter acryl om de mooiste nail art designs te maken. Isn’t it fantastic? Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

We want more!

We horen je denken: we want more! En dat kan. Bij Jolange Opleidingen zorgen we dat jij straks een verpletterende indruk achterlaat bij jouw klanten. Laat hun nagels stralen! De natuurlijkste french manicure maken of de mooiste glitter acryl aanbrengen? De acrylnagels frezen met een manicure motor? No problem, jij gaat ervoor. Na deze nagelopleiding kun jij straks 100% het verschil gaat maken met jouw erkende acrylnagel certificaat van Jolange. Na jouw inschrijving ontvang jij direct toegang tot het cursistenportaal waarin je direct het nagel theorieboek kunt downloaden en waardoor je jezelf kunt voorbereiden voor de les. We think of everything!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Persoonlijke begeleiding middels Online Support
Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €36,05

Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Professioneel Jolange certificaat
Leren op een erkend leerbedrijf
Niet geslaagd? Gratis herexamen 

Dit wil je niet…

❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Digitaal lesboek niet inbegrepen

❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen
❌ Geen erkend certificaat
❌ Les krijgen in een nagelstudio
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat