Schoonheidsspecialist Versneld Niveau 3

Schoonheidsspecialist Versneld Niveau 3 | Diploma

Stap in de glansrijke wereld van schoonheid met een exclusieve opleiding bij Jolange Opleidingen! In een vliegensvlugge 17 weken behaal je je erkende diploma én kun jij je aansluiten bij branche organisatie Anbos. Awesome right? Maar wacht, hier wordt het pas echt bijzonder! Geen gehannes door te oefenen op mede-cursisten, nee, bij ons ga je direct in actie met maar liefst 95% praktijkuren, en dat met twee verschillende modellen per les. Dubbel zoveel praktijk, dubbel zoveel plezier! Geen flauwekulbehandelingen om tijd te rekken of door op elkaar te oefenen; wij richten ons op jou! Tijdens de opleiding kan je gebruik maken van ons telefonische online support. Niet geslaagd? Krijg jij van ons gewoon een gratis praktijk examen of theorie examen voor je diploma schoonheidsspecialist. Ga aan de slag als schoonheidsspecialist en start jouw beauty carrière. We do it right or not!

Wat leer je?

Check de geheimen van verschillende huidtypes, van vette tot gevoelige huiden en zelfs couperose. Leer in korte tijd de fijne kneepjes van het vak terwijl je een complete gelaatsbehandeling uitvoert, van reiniging tot peeling en het verwijderen van onzuiverheden. Word een echte beauty guru door je wenkbrauwen en wimpers on point te stylen, strak te epileren en te verven. Ontdek de nieuwste beauty apparatuur en professionele beautyproducten van Groothandel Derma Codes, zoals het waterdamp-apparaat, borstel-apparaat, koeldamp-apparaat en de vacuümzuig-apparaat.

Niet te vergeten, leer je een breed scala aan lichaamsbehandelingen zoals verstevigende en ontgiftende modderpakkingen en de cellulite-behandeling met het lichaamsvibratie-massageapparaat. En voor een zijdezachte huid slaan we de ontharingstechnieken van het hele lichaam niet over! Ready to rock your passion? Praktische informatie over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Binnen no-time slagen voor jouw erkende diploma?

Ontdek nu jouw ideale opleiding op Mbo niveau! Bij Jolange draait alles om jou en staat persoonlijke aandacht centraal. Geen saaie lessen, maar direct toegang tot het lesmateriaal na inschrijving. This is what you are looking for! Met 20 jaar ervaring leren we je precies wat je nodig hebt. Gebruik maken van extra materialen van het opleidingsinstituut? Laat je niet in de maling nemen. Je hebt lespakketten van hoge kwaliteit nodig om thuis te kunnen oefenen en om met vertrouwen jouw diploma allround Schoonheidsspecialist te behalen. Weg met onrealistische schema’s door een opleiding te volgen van minder dan 17 weken of juist door 2 keer per week les te krijgen. Bij Jolange Opleidingen krijg je les van echte professionals uit het schoonheidsvak aan de hand van een speciaal ontwikkeld lesprogramma om jou naar de top te krijgen. Online les volgen? No way! Kies voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Zo krijg je waar voor je geld en ben je bij Jolange verzekerd van betrouwbare scholing, zonder verborgen kosten en marketingtrucjes. Dit willen wij allemaal toch? Honesty is the best policy!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Niet op elkaar oefenen, meer praktijkuren en kleine klassen
Samenwerking met Groothandel Derma Codes
Erkenning diploma, aansluiten bij ANBOS
Persoonlijke begeleiding middels Online Support
Niet geslaagd, gratis herexamen

Dit wil je niet…

❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Geen samenwerking met groothandel
❌ Geen professionele opleider, niet aansluiten bij ANBOS
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen diploma